2777
2789
عنوان

كيت LH

164 بازدید | 21 پست

بچه ها از روز ١٣كيت كذاشتم كمرنگ بود روز١٤پررنگتر شد حالا امروز روز١٥هست يعني تخمكگذاري هنوز نشده !امروزم كيت ميذارم اگه پررنگتر شد يعني فردا تخمك گذاريه؟

منو و مامان و بابا اين ٩ماه رو با آرامش و سلامتي سپري كنيم🥰

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مارك certain

من تا حالا استفاده نکردم...ولی کلا این کیت ها زمانی ک دو خط میشه یعنی ۱۲ تا ۲۴ ساعت بعدش میخواد ازاد سه بهترین زمان همین ۱۲ و ۲۴ ساعت بعدشه....وقتی ک کمرنگ شد یعنی ازاد شد رفت

الهم صل علی محمد و ال محمد
من تا حالا استفاده نکردم...ولی کلا این کیت ها زمانی ک دو خط میشه یعنی ۱۲ تا ۲۴ ساعت بعدش میخواد ازاد ...

سيكلم٢٨روزس يعني تخمك كي ازاد ميشه ؟!🙁امروزم كيت ميزنم حتما پررنگتر ميشه پس حتما فردا تخمكگذاريه چرا ايقد دير شوهرم ميخواد بره سر كار پسفردا😕

به نطر میاد باز جا داره رنگ بگیره...شب۹ یبار دیگه بزار اگه باز پر رنگ تر شد سر صبح ی اقدام برو. اگه ...

شوهرم فقط فردا و پسفردا خونه س  دكتر هم گفت تا روز١٦نزديكي داشته باشين ولي اينجور ك معلومه تخمك گذاري فرداس اميدوارم بگيره چون همسرم ديگه سري بعد هفته تخمك گذاري خونه نيس😟😄

شوهرم فقط فردا و پسفردا خونه س  دكتر هم گفت تا روز١٦نزديكي داشته باشين ولي اينجور ك معلومه تخمك ...

۹ شب کیت و بزار مقایسه شون کن با این صبحی ببین پر رنگ تر شد یا کمرنگ تر....اگه کمرنگ همین امشب تزدیکی ...اگه پر رنگ سر صبح نزدیکی کن و شبش 

۹ شب کیت و بزار مقایسه شون کن با این صبحی ببین پر رنگ تر شد یا کمرنگ تر....اگه کمرنگ همین امشب تزدیک ...

دومي ك پررنگه ديروز ظهر بوده بعدش اقدامم داشتم حالا امروزم كيت ميذارم اگه پررنگتر شد امروز و فردا اقدام ميكنم🤦🏻‍♀️

ممكنه پررنگ بشه ولي تخمك ازاد نشه؟

بعید میدونم ..چون منطمی ازاد میشه..هورمونت بالا رفته یعنی میخواد ازاد بشه...اگه میتکنی فردا ی سنو سایز فولیکول برو مطمعن شو از ازاد شدنش

اههه برا دیروز بود؟؟الان هم حتما بزار

باشه مرسي عزيزم ميذارم اگه پررنگ شد فردا اقدام ميكنم اگه كمرنگ امروز 

فردا نميتونم برم سونو😟سونو شكمي مشخصه يا حتما بايد داخلي باشه؟

بعید میدونم ..چون منطمی ازاد میشه..هورمونت بالا رفته یعنی میخواد ازاد بشه...اگه میتکنی فردا ی سنو سا ...

سري قبلي لتروزول خوردم ولي نشد سونو رفتم روز٨ اين سيكلم چنتا فوليكول بود برا همين بروموكريپتين داد بهم ك تخمك ازاد بشه