2821
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

من خانواده شوهرم... جاریام فوق العاده حسودن مادرشوهرم هم بی نهایت حسوده هیچکدوم حس خوبی بهم القا نمیکنن ازشون خستم اگه یه کفش یا لباس بخرم ادیتم میکنن با حرفاشون که چرا خریدی گرونه نخر مثلا یه کفش 150تومنی میگن گرونه خستم کردن اما شوهرم پشتمه شماهاچی؟ 

چش عسلی تو دل برو

هر چقدر از ازاراشون بگم کم گفتم بی نهایت بد جنسن انقد حسودن ک هرکاری کنم فرداش انجام میدن یه روز موهامو خرگوشی بستم مادر شوهرم فرداش اون مدلی موهاشو بست با اینکه سنش63سال هس

چش عسلی تو دل برو
اگه گفتن گرونه شما بگو در عوض حس خوبی بهش دارم. مهم اینه آدم چیزی که میخره دوس داشته باشه

کاش فقط همین بود وقتایی ک پسرمو میشورن یا یه جوراب برای شوهرم میشوره مادرش مثلا خونه نیستم یا جایی هستم پدرشوهرم میگه یه وقت نگی دستت دردنکنه... منم میگم مرسی دستش درد نکنه میگن ن تو از رو دل گفتی باید عمیقا بگی

چش عسلی تو دل برو