2777
2789
عنوان

كيا نيني دومشونو باردارن؟

| مشاهده متن کامل بحث + 845 بازدید | 156 پست
زنده باشی عزیزم 😘 ان شاءا... به هرچی میخوای برسی 

همچنين گلي من كه فعلا استراحت مطلقم😐

اول از اینکه توراهیم پسر بود خیلی ناراحت شدم ولی الان خوشحالم که پسرم یه داداش واسش میاد و خداروشکرمیکنم از خدا میخام دامن همه منتظرارو سبز کنه😻

یک شخصیت به اسم فرانکلین هست با کلی ماجرا و آموزش برای کودکان 

شما کتاب فرانکلین و نوزاد جدید رو بخر 

کلللی کتابهای دیگه هم هست 

درد من حصار برکه نیست!!!!درد من زیستن با ماهیانی است که فکر دریا به ذهنشان خطور نکرده است!!!!!! 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وای دختر من خمش میگه داداش میخوام بهش میگم اگه ابحی بیاد چی انقدر گریه میکنه نمیدونم چیکار کنم چون د ...

نازگل الان بارداري!؟جنسيت چيع؟

اول از اینکه توراهیم پسر بود خیلی ناراحت شدم ولی الان خوشحالم که پسرم یه داداش واسش میاد و خداروشکرمیکنم از خدا میخام دامن همه منتظرارو سبز کنه😻
وای دختر من خمش میگه داداش میخوام بهش میگم اگه ابحی بیاد چی انقدر گریه میکنه نمیدونم چیکار کنم چون د ...

دومیتون چیه؟ دختر من یه سری دوستاش خواهر دارن یه سریشون هم برادر.ولی خودش دخترکوچولوها رو خیلی دوست داره. اولش شوکه شد. گفتم کاش نمیدونست یهو میفهمید داره برادر دار میشه باهاش راحتتر کنار میومد

دومیتون چیه؟ دختر من یه سری دوستاش خواهر دارن یه سریشون هم برادر.ولی خودش دخترکوچولوها رو خیلی دوست ...

بنظرم بهتر وقت داره باهاش كنار بياد و قبولش كنه

دومیتون چیه؟ دختر من یه سری دوستاش خواهر دارن یه سریشون هم برادر.ولی خودش دخترکوچولوها رو خیلی دوست ...

هفته جدید میرم سونو ببینم  معلوم میشه یانه 

دخترم اختلاقهای خاصی داره خیلی سخت چیزی مه باب میلش نیست رو میپذیره به خاطر اون میترسم 

یه جا برو که جنسیت هم بگن. به من تو ان تی گفتن نمیتونستم صبر کنم اگه میگفتن معلوم نیست.

واي من نميدونم بعضيا چطو صبر ميكنن اخه تا١٨/١٩ هفته 

من اولی دوسالشه

دومی رو دو ماه دیگه ب دنیا میاد

ما از تو به غیر تو نداریم تمنا.... حلوا به کسی ده که محبت نچشیده.  🇵🇸🇮🇷 به نیت آزادی فلسطین ، نابودی ظالمین جهان و ظهور امام عصرمون یه صلوات بفرست 🌷🌷

هفته جدید میرم سونو ببینم  معلوم میشه یانه  دخترم اختلاقهای خاصی داره خیلی سخت چیزی مه با ...

من هنوز ٨هفتم اخر مهر فك كنم مشخص شه