2777
2789
عنوان

كيا نيني دومشونو باردارن؟

| مشاهده متن کامل بحث + 845 بازدید | 156 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فعلا خوشحاله. بهش گفته بودم آخر پاییز میاد. امروز گفتم هوا سرد شده دیگه داره پاییز میشه انقدرررر خوش ...

خدارو شكر  

من خيلي خوشحاله كه مياد چند ساله ميگه خواهرم كي دنيا مياد الان بش گفتم مشخص نيست داداش بياد يا خواهر اما وقتي به بچه ايي توجه ميكنم واكنش نشون ميده ميترسم  

اول از اینکه توراهیم پسر بود خیلی ناراحت شدم ولی الان خوشحالم که پسرم یه داداش واسش میاد و خداروشکرمیکنم از خدا میخام دامن همه منتظرارو سبز کنه😻
استارتر خودت نینی اولت چیه چند وقتشه؟

من پسرم امسال كلاس اول ميره 

اول از اینکه توراهیم پسر بود خیلی ناراحت شدم ولی الان خوشحالم که پسرم یه داداش واسش میاد و خداروشکرمیکنم از خدا میخام دامن همه منتظرارو سبز کنه😻
اولی پسر دومی دختر فقط گفتم تو قوی تری مواظبش باش اونم قبول کرد همین

فك ميكنم جنسيته عوض شه بهتر كنار ميان با هم

خدارو شكر   من خيلي خوشحاله كه مياد چند ساله ميگه خواهرم كي دنيا مياد الان بش گفتم مشخص نيست د ...

دختر منم از پسربچه ها خوشش نمیاد منتظر خواهر بود. اون روز که فهمیدیم پسره به وضوح دیدم که ناراحت شد. همین چند روز پیش گفت نمیشه به خدا بگیم عوضش کنه دختر بده بهمون؟

تازه پسرم میگه یه خواهر دارم یه برادرم برام بیار😂😂

اي جان عزيزززم خوش اشتها بش خوش گذشته😍🤣

دختر منم از پسربچه ها خوشش نمیاد منتظر خواهر بود. اون روز که فهمیدیم پسره به وضوح دیدم که ناراحت شد. ...

اخي عزيزممممم فكر همبازيه واسه خودش

من بچه اولمه کاش خدا اینو سلامت بذاره بغلم 

اي جانم سلامته انشالله😍🤰🏻🤱🏻

دختر منم از پسربچه ها خوشش نمیاد منتظر خواهر بود. اون روز که فهمیدیم پسره به وضوح دیدم که ناراحت شد. ...

وای دختر من خمش میگه داداش میخوام بهش میگم اگه ابحی بیاد چی انقدر گریه میکنه نمیدونم چیکار کنم چون دور و اطافش بعد خودش همش پسر بوده میگه من فقط داداش میخوام