2777
2789
عنوان

كيا نيني دومشونو باردارن؟

| مشاهده متن کامل بحث + 845 بازدید | 156 پست
دخترم 21 ماهشه  واسه دومی اقدام کردم تا خدا چی بخواد

بنظرم خوب كاريه زود اقدام كردي عزيزم من پشيمونم موندم ٧سال شه

اول از اینکه توراهیم پسر بود خیلی ناراحت شدم ولی الان خوشحالم که پسرم یه داداش واسش میاد و خداروشکرمیکنم از خدا میخام دامن همه منتظرارو سبز کنه😻

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

میگن جنسیت رو میگه این سونو گراف که میرم ببینم چی قسمتم کرده خدا 

علايمت چطور چي ويار كردي

اول از اینکه توراهیم پسر بود خیلی ناراحت شدم ولی الان خوشحالم که پسرم یه داداش واسش میاد و خداروشکرمیکنم از خدا میخام دامن همه منتظرارو سبز کنه😻
من اولی دوسالشه دومی رو دو ماه دیگه ب دنیا میاد

ب سلامت خودتون خواستين؟ جنسيت دومي چيه

چرا عزیزم؟ چند ماهته؟ 

لك بيني داشتم سه روز شياف پرژسترون داد با استراحت مطلق الان ديگه ٧هفته داره تموم ميشه

لك بيني داشتم سه روز شياف پرژسترون داد با استراحت مطلق الان ديگه ٧هفته داره تموم ميشه

عه عزیزم پس اولشی منم ۱۰ هفته هستم

تو هفته ۶ هماتوم داشتم شیاف استفاده میکنم یک ماهه و استراحت بودم که رفتم سونو برطرف شده بود 

مــن،دلم روشن است...خــدا هنوز دوستمــان دارد ⁦♥️⁩🙃⁩
بنظرم خوب كاريه زود اقدام كردي عزيزم من پشيمونم موندم ٧سال شه

میگن هرچی فاصله بچه ها کمتر باشه بهتره من شوهرم راضی نمیشد میگفت زوده بچه بیاریم من اسرار کردم گفتم بیاریم دیگه باهم بزرگ میشن منم وقتم بیشتر ازاد میشه و راحت میشم 😅

الهي هيچوقت خدا به من بچه دوم نده اولي ١٦ماهه اس اونقدر بچه جيغ جيغو گريونه كه خد نداره بديخت شدم ارروزي كه اومده كاش بميرم راحت بشم همش گريه همش جيغ ميترسم اوتيسم باشه

ب سلامت خودتون خواستين؟ جنسيت دومي چيه

آره تقریبا

دومی دختره

ما از تو به غیر تو نداریم تمنا.... حلوا به کسی ده که محبت نچشیده.  🇵🇸🇮🇷 به نیت آزادی فلسطین ، نابودی ظالمین جهان و ظهور امام عصرمون یه صلوات بفرست 🌷🌷

عه عزیزم پس اولشی منم ۱۰ هفته هستم تو هفته ۶ هماتوم داشتم شیاف استفاده میکنم یک ماهه و استراحت بودم ...

عه خدارو شكر برطرف شده من سه شب ديگم مونده مصرف كنم