بعد از ۵ سال تازه فیلم عروسیم رو از آتلیه گرفتم با هم نگاه کنیم شوهرم داشت رقص اقوام رو که تو قسمت زنونه میرقصیدن وبعصیاشون پوششون درست نبود دامن کوتاه بدون جوراب و بدون روسری نگاه میکرد بهش گفتم اینا همشون که محرمت نیستن که نگاه میکنی گفت فیلم عروسی خودمم نمیتونم ببینم و بهم گفت تو فکرت خرابه وقهر کرد واصلا دیگه فیلم رو ندید شما شوهرتون قسمت رقص زنونه فیلم عروسیتون رو که اقوام دور ونزدیک میرقصن نگاه کنه ناراحت نمیشید؟
👈خنده تلخ آدما همیشه از دلخوشی نیس گاهی شکستن دلی کمتر از آدمکشی نیست👉
کسی که انقدر ادعای ایمان میکنه که همسرش نباید فیلم خانم هایی که میرقصن رو ببینه، خودش هم باید اونقدر باایمان بوده باشه که همچین مجلس بزم و رقصی راه ننداخته باشه، چطور عروسی گرفتنی از داماد هزار جور چیز واسه مراسم میخواین؟فقط داماد با ایمان باشه؟
[QUOTE=104209822]کسی که انقدر ادعای ایمان میکنه که همسرش نباید فیلم خانم هایی که میرقصن رو ببینه، خودش هم باید اونقدر ...[/QUOTE چرا ندونسته قضاوت میکنید حکم صادر میکنید چرا شما تعمیم میدید به همه من به خواست خودم مراسم عروسیم ساده برگزار شد اقوام دور شوهرم بی حجاب تو فیلم هستن و مقید بودن یا نبودن فرد ربطی به مجلس بزم نداره
لابد ی سازی بوده که بقیه هم رقصیدن دیگه . بخاطر این چیزا زندگیتونو تلخ نکنین، چشم همسرتونو با منع کر ...
وا ب بخشیدا کسی که بخواد تو هر عروسی برقصه چه قدم چه غریب ربطی به ساز واهنگ نداره میرقصه و براشم اصلا مهم نیست من زندگیمو که تلخ نکردم فقط خواستم نظر دوستان رو هم بپرسم