بعد از ۵ سال تازه فیلم عروسیم رو از آتلیه گرفتم با هم نگاه کنیم شوهرم داشت رقص اقوام رو که تو قسمت زنونه میرقصیدن وبعصیاشون پوششون درست نبود دامن کوتاه بدون جوراب و بدون روسری نگاه میکرد بهش گفتم اینا همشون که محرمت نیستن که نگاه میکنی گفت فیلم عروسی خودمم نمیتونم ببینم و بهم گفت تو فکرت خرابه وقهر کرد واصلا دیگه فیلم رو ندید شما شوهرتون قسمت رقص زنونه فیلم عروسیتون رو که اقوام دور ونزدیک میرقصن نگاه کنه ناراحت نمیشید؟
👈خنده تلخ آدما همیشه از دلخوشی نیس گاهی شکستن دلی کمتر از آدمکشی نیست👉
عزیزم گفتن و حساسیت شما درست نیس چون همسرتون مطمنا خوب و بد خودش و میدونه اون اقوامی هم ک با پوشش غیر مناسب اومدن جلو دوربین رقصیدن حتما براشون مهم نبوده نامحرم ببینه وگرنهدچ دلیل داره عروسی فامیلی ک محرم نیس جلو دوربین برقصه
من همان پنجره رو ب خیابان بودم /ک شبی بسته شد و رو ب کسی باز نشد
ببخشیدرقص دختر دایی وعمه واقوام نامحرم دیدنش اشکال نداره؟ شما ازکجا چنین فتوایی می دهی عزیزم اگر یه ...
گلم نگفتم كه حرامه يا حلال استاتر گفت اشكالي نداره از نظرتون منم گفتم نه
همين
اي اميد نااميدا حسييييين😢. تو رژيمم🥰وزن فعلي ٧٣/٤😫هدف اوليه٧٠😣هدف دوم٦٧🙁هدف سوم٦٤😕هدف چهارم ٦١🙂هدف پنجم٥٨☺️هدف ششم٥٥😊انشاالله تا ابان ماه بهش ميرسمممممم🥰🥰🥰😍
چقد سخت میگیرید با دوتازن نگاه کردن میره جهنم میسوزه😂
نه عزیزم من سخت نمی گیرم گاهی با یک زن نگاه کردن سرنوشت ادم عوض میشه گاهی با یک زن رابطه برقرارکردن یه زندگی از هم می پاشه ایا ما خانم ها حاضریم اقامون تو خیابون به یه خانم چشم بدوزه؟
با یه بی احتیاطی ماشین به ته دره میره پس عزیزم برای هرمنکری بایدسخت گرفت چون گناه مثل اتیش می مونه.
ببخشیدرقص دختر دایی وعمه واقوام نامحرم دیدنش اشکال نداره؟ شما ازکجا چنین فتوایی می دهی عزیزم اگر یه ...
بعدم من فتوا ندادم گفت ناراحت ميشي گفتم نه كسي كه واسش مهمه ميدونه ديدن اينا حرامه
اي اميد نااميدا حسييييين😢. تو رژيمم🥰وزن فعلي ٧٣/٤😫هدف اوليه٧٠😣هدف دوم٦٧🙁هدف سوم٦٤😕هدف چهارم ٦١🙂هدف پنجم٥٨☺️هدف ششم٥٥😊انشاالله تا ابان ماه بهش ميرسمممممم🥰🥰🥰😍
به نظر من کار اون خانمها اشتباه بوده منم لجم گرفت به خاطر اینکه شوهرم نتونست به خاطر بقیه فیل ...
به حدی بدم میاد که دلم میخواد اون قسمتها رو پاک کنم آخه فک کن دختر دایی و دختر خاله های شوهرم تونیک پوشیده بودن با پاهای لخت ولباسشونم رکابی من که عروس بودم پوشیده تر بودم
👈خنده تلخ آدما همیشه از دلخوشی نیس گاهی شکستن دلی کمتر از آدمکشی نیست👉
گلم حتی از نظرحلال وحرامی هم به این قضیه نگاه نکنیم ایا حاضریم شوهرمون تو خیابون به خانم های دیگر نگ ...
حرفت درسته
بعدم من فتوا ندادم گفت ناراحت ميشي گفتم نه كسي كه واسش مهمه ميدونه ديدن اينا حرامه
خب عزیزم برای شما مهم نیست؟
حتی از بعد غیر شرعی هم به این قضیه نگاه کنیم شما براتون مهم نیست که خانم های رقاص را با این وضعیت ببینه وفکر نمی کنی تحت تاثیر قراربگیره ودراینده به شما خیانت بکنه؟
عزیزم گفتن و حساسیت شما درست نیس چون همسرتون مطمنا خوب و بد خودش و میدونه اون اقوامی هم ک با پوشش غی ...
ازکجا شوهرشون خوب وبدقضیه را می فهمه؟عزیزم همه ما ادم ها وقتی گناه می کنیم دروغ میگیم وغیبت می کنیم وحسدورزی می کنیم وابروی یه نفر را می بریم همه خوب وبدقضیه را می فهمیم ولی اون هوای نفس وسوسه شیطان ما را به سوی این گناهان هل میده.یه اقا هم که میره به خانمش خیانت می کنه همه خوب وبدقضیه را می دونه ان قدرماهرانه عمل می کنه که خانم نفهمه پس عزیزم گناه اتش است واتش هم رحم به هیچ کس نمی کنه.