2777
2789
عنوان

فیلم عروسی

994 بازدید | 82 پست

بعد از ۵ سال تازه فیلم عروسیم رو از آتلیه گرفتم با هم نگاه کنیم شوهرم داشت رقص اقوام رو که تو قسمت زنونه میرقصیدن وبعصیاشون پوششون درست نبود دامن کوتاه بدون جوراب و بدون روسری نگاه میکرد بهش گفتم اینا همشون که محرمت نیستن که نگاه میکنی گفت فیلم عروسی خودمم نمیتونم ببینم و بهم گفت تو فکرت خرابه وقهر کرد واصلا دیگه فیلم رو ندید شما شوهرتون قسمت رقص زنونه فیلم عروسیتون رو که اقوام دور ونزدیک میرقصن نگاه کنه ناراحت نمیشید؟

👈خنده تلخ آدما همیشه از دلخوشی نیس گاهی شکستن دلی کمتر از آدمکشی نیست👉

یا مهدی ادرکنی،،،،اگه کرونا باعث رنجش خاطر و ازار خیلیا نشه تعطیلی و حقوق گرفتن معلمها براشون عذابه،،عزیزان وقتی شماها بچه هاتون رو نمیفرستین مدرسه از ترس کرونا معلمها برن بست بشینن که چی بشه!!!چرا اینقدر حقوقشون ازارتون میده بابا بخدا حقشونه،،از حق کسی دیگه نمیزنن که بدن به معلمها

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

درستش اینه که نبینه 

منم حساسم

💛هر چه هست از برکت خداست💛 امام زمان (عج) عیدیمو داد ؛ شب نیمه شعبان فهمیدم مامان شدم 😍 کوچولومون بیمه ی امام رضا جانه 🌸 یه صلوات برای سلامتیش بفرستید 🌸ممنوووون  ....... امیرعباس جانم  روز ولادت حضرت زینب و آغاز سال نوی میلادی بدنیا اومد ❤❤❤

خب ما اون كساييو كه نميخان باشنو نميگيريم فيلم اما دختر دايي داختر عمو و خاله و زن مداي فاميلو كه با دامادو عروس ميرقصن هست و ايرادي نداره

اي اميد نااميدا حسييييين😢.                                           تو رژيمم🥰وزن فعلي ٧٣/٤😫هدف اوليه٧٠😣هدف دوم٦٧🙁هدف سوم٦٤😕هدف چهارم ٦١🙂هدف پنجم٥٨☺️هدف ششم٥٥😊انشاالله تا ابان ماه بهش ميرسمممممم🥰🥰🥰😍 

افرین عزیزم کاردرستی کردی واقعا زشته اقا بنشینه ورقص نامحرمان را نگاه کنه.

ازحالا اگر درموردمنکران سخت بگیری شوهرتون هم حواسش را جمع می کنه که تو خیابون به زنان بدپوشش نگاه نکنه.

تو عروسی ما فقط موقع فیلمبرداری محرمای داماد میرقصن تا بعدا دامادم بتونه ببینه

وروزی آدمها یک بار برای همیشه از چشمانت می افتند....مهم نیست نسبتشان چقدر نزدیک است یا چقدر دور.....مهم اینست تا ابد هیچ حسی به آنها نخواهی داشت!!!