2777
2789
عنوان

فیلم عروسی

| مشاهده متن کامل بحث + 995 بازدید | 82 پست
به حدی بدم میاد که دلم میخواد اون قسمتها رو پاک کنم آخه فک کن دختر دایی و دختر خاله های شوهرم تونیک ...

تونیک؟ تو عروسی تونیک میپوشن مگه؟؟؟ پیرهن کوتاه منظورتونه؟؟ 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

منم یساله عروسی کردم و چندماه پیش نشستیم باهم نگاه کردیم همه ام بییی حجاب اما برام مهم نبود 

من مست و تو دیوانه مارا که برد خانه..،صدبار تورا گفتم کم خور دوسه پیمانه
حالا اینو نبینه چیزای دیگه نمیبینند اتفاقا هر چی حساس تر مردا حریص تر میشن 

خب عزیزم این منطق درست نیست چه طور یه روزه دار با درماه رمضان خودش را از مواردی که روزه را باطل می کنه نگه می داره وبه طرف اونا نمیره پس عزیزم با خودساختگی وشناخت خط قرمزها وحریم ها انسان می تونه خودش را حفظ کنه نه با رها کردن اگر قراربود با رها کردن انسان درشهوت خوردن ودیدن وگوش دادن انسان به سیری می رسید الان کشورهای غربی دچار این معزلات نبودند.

خب عزیزم این منطق درست نیست چه طور یه روزه دار با درماه رمضان خودش را از مواردی که روزه را باطل می ک ...

کدوم معزلات ؟ الان به نظرتون با این همه بستگی و محدود کردن ما خیلی شرایط گل و بلبل داریم 

کدوم معزلات ؟ الان به نظرتون با این همه بستگی و محدود کردن ما خیلی شرایط گل و بلبل داریم 

نه عزیزم اگر قرار باشه دولتمردان مارا محدودکنندنه وضعیت بدتر هم خواهدشدمنظورم اینه که ما خودمون مخصوصا در کانون گرم خانواده بایدیاد بگیریم که هرمحدودیتی منفی نیست چون خیلی ازمحدودیت ها مصونیت است.

اگر بچه مون را از خوردن بعضی از فست فودها وچیپس وشکلات محدودمی کنیم برای مصونیت اوبرای سلامت ماندنش است.

نه عزیزم اتفاقا فراموش کردم بگم که کشورما هم با این رها شدن ها اگربدتراز کشورهای غربی نباشه وضعیت به ...

دقیقا با رها شدن مسیولین از نظر اخلاقی و عرفی به این روز افتادیم . ربطیم ب غرب و شرق نداره، چه بسا خیلی ازونا پایبنذدتر از ما به اصول انسانیتن ...

دقیقا با رها شدن مسیولین از نظر اخلاقی و عرفی به این روز افتادیم . ربطیم ب غرب و شرق نداره، چه بسا خ ...

بله ما منکر این حرف شما نیستیم اونا از نظر پایبند بودن به قانون ونظم خیلی از ما جلوتر هستن واز نظر اینکه اگر مسئولین ان ها اگر اشتباهی کرد از مردم عذرخواهی می کنه وازسمت خودش استعفا میده خیلی از ما جلوتر هستن.

اما ما داریم از بعد ارتباط با جنس مخالف دراین تاپیک گفتگو می کنیم چون با رها شدن در این غرقاب های شهوانی وجنسی ولحاظ نکردن محدودیت ها الان شاهد این همه مفاسداخلاقی وخیانت ها واز هم پاشیدن زندگی ها هستیم.