2777
2789
عنوان

شروع نقاشی در سن 26 سالگی

1933 بازدید | 44 پست

سلام.من 26 ساله و مجرد هستم.از بچگی علاقه به نقاشی داشتم ولی نقاشیم خوب نبود.خانوادمم نمیزاشتند با خیال راحت نقاشی بکشم.گواش و ابرنگی نمیخریدند مداد رنگی هم فقط در صورت نیاز تو مدرسه میخریدند.بچه بودم دیدن موسیقی دوست دارم برام ارگ خریدند ارگمو 3 سال پیش فروختمش نمیدونستم چطور باید حرفه ای بشم تو موسیقی و پیشرفت کنم.اون بماند که اگر هزینه ها مناسب بود حمایتم میکردند ولی سر نقاشی اصلا.از نظر خودمم استعداد نقاشی نداشتم.حالا مداد رنگی خریدم و دفتر شروع کردم نقاشی.نقاشیام فعلا خیلی بمتدی و در حد یه نوجوون 14 سالست ولی  دلم میخواد بهتر و بهتر بشم.به نظرتون دیره؟البته برای دل خودم میکشم چون لذت بخشه برام

نه عزیزم برای یادگیری هیچوقت دیر نیستش 

من کلاس نقاشی سروش دیدم توی گروه بزرگسالان فقط ۴،۵ تا نوجوون ۱۵،۱۶ ساله ست وگرنه خیلی هاشون خانوم بزرگ بودن 

یه خانومی هم ۳۵ سال داشت بعد یکسال اموزش یه تابلو با پاستل کشیده بود که برنده شده بود 

آیا معنی کلمه سپاس را میدانید ؟ سپاس کلمه ای ایرانیست و یادگار زرتشت که همواره میگفت سه چیز را پاس دارید:پندار نیک ( پاس یک ) گفتار نیک ( پاس دو ) کردار نیک ( پاس سه)...سه پاس ؛ پاسداشت و پاسداری از سه نیک. ایرانیان با گفتن " سپاس " به یکدیگر یاداور این سه مورد مهم میشدند.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

براي رسيدن به كمال مطلوب هيچوقت دير نيست عزيزدلم، زندگي يك نفسه، تا جايي كه ميتوني به آرزوهات نزديك شو و روياهات رو عملي كن، براي خودت و با حفظ هنجارهاي اطرافت زندگي كن و هرگز سن و سال رو براي لذت بردن از زندگي ملاك قرار نده

نخوندم متنتو ولی حدس زدم منظورت چیه نه دیر نیست از الان به بعد به ارزوهات برس 

همین کارو میخوام کنم..الان که درامدم دست خودمه میخوام همه کمبودای زندگیم رو جبران کنم.

دخترخاله من میره کلاس نقاشی من چن بار رفتم دنبالش کلاسشون پر از خانومای ۲۵ سال به بالا هست

اگه نقاشی کشیدن بهت حس خوب و اعتماد به نفس میده حتما ادامش بده

الهی ! این بنده چه داند که چه می باید جست ! داننده تویی هر آنچه دانی ، آن ده :)) 😌❤ (( دانشجوی ژنتیک هستم 🥰 ))
دخترخاله من میره کلاس نقاشی من چن بار رفتم دنبالش کلاسشون پر از خانومای ۲۵ سال به بالا هست اگه نقاش ...

خیلی الان هزینه هاش گرون شده وقتمم کمه راستش..روزهای فرد کلاس زبان دارم زوجمم میخوام باشگاه برم..میخوام با اموزشهای اینترنتی یاد بگیرم بیشتر

ببين خيليا ميگن برو تو راهي ك توش استعداد داري فقط!من مخالفم

شايد منم تو نقاشي استعدادي ندارم ولي حاضرم برم ب دو دليل!

يك هر ادمي بالاخره تو مسيرش پيشرفت ميكنه ي سريا دير تر'

دو هركاريو ادم براي پيشرفت و شغل حرفه اي انجام نميده صرفا لذت شايد باشه ك والا كم چيزيم نيست😊😊😊

پاداش ایمان(قانون جذب) و تجسم خلاق،ظهورش تو زندگیته  
همین کارو میخوام کنم..الان که درامدم دست خودمه میخوام همه کمبودای زندگیم رو جبران کنم.

افرین 👏👏👏

نظام قدیمم که میخوام تغییر نظام بدم و جدید رو کنکور بدم اگه کسی هست با هم درس بخونیم پیام بده بهم .
خیلی الان هزینه هاش گرون شده وقتمم کمه راستش..روزهای فرد کلاس زبان دارم زوجمم میخوام باشگاه برم..میخ ...

مشکلی نداره عزیزم، من منظورم این بود که خیلی از هم سن و سالای شما دارن آموزش میبینن توی این رشته

هرچند که شما سنتون هم کمه😊

الهی ! این بنده چه داند که چه می باید جست ! داننده تویی هر آنچه دانی ، آن ده :)) 😌❤ (( دانشجوی ژنتیک هستم 🥰 ))
ببين خيليا ميگن برو تو راهي ك توش استعداد داري فقط!من مخالفم شايد منم تو نقاشي استعدادي ندارم ...

من دنبال استعدادم رفتم.نقاشی رو خودمم میدونستم استعدادی توش ندارم خیلی ذهنم درگیرش نبود.ولی الان دلم خیلی میخواست نقاشی بکشم.13 سال بود نقاشی نکشیده بودم

سروش کجاست؟کیه؟

سروش اموزشگاهه که خیلی هنرها رو توش یاد میدن مثل مثلا کانون زبان که شعبه داره 

البته نمیدونم شهرای دیگه هم سروش هست یا نه ولی فکر کنم باشه 

آیا معنی کلمه سپاس را میدانید ؟ سپاس کلمه ای ایرانیست و یادگار زرتشت که همواره میگفت سه چیز را پاس دارید:پندار نیک ( پاس یک ) گفتار نیک ( پاس دو ) کردار نیک ( پاس سه)...سه پاس ؛ پاسداشت و پاسداری از سه نیک. ایرانیان با گفتن " سپاس " به یکدیگر یاداور این سه مورد مهم میشدند.