2777
2789
عنوان

شروع نقاشی در سن 26 سالگی

| مشاهده متن کامل بحث + 1933 بازدید | 44 پست
مشکلی نداره عزیزم، من منظورم این بود که خیلی از هم سن و سالای شما دارن آموزش میبینن توی این رشته هر ...

درسته خودمم دیدم کلاسهای اموزشی پر از بزرگسالان حتی 40 به بالاست ولی خوب به نظرم بچه ها بهتر اموزش میبینند 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من 26 دارم تازه چن ماهه شروع کردم البته طراحی رو فعلا خوب پیش رفتم شما هم میتونی

عاشق طراحی ام ولی خوب اون طرح اولیه رو سختمه اوایلشه..یه کم طرحمو خوب کنم..فعلا با مداد رنگی شروع کردم..بهتر شم حتما سراغ طراحی هم میرم

کتاب طراحی از اشیا با مداد انتشارات یساولی عالیه

يعني ٣٥ سال خيلي پيره؟ ☹️😞🚶‍♀️

نگفتم پیره عزیزم بنظر من حتی به فرد ۵۰ سال هم باید گفت بزرگسال نه پیر 

خیلی جاها فرد پیر رو بالای ۶۰ سال میدونن 

ولی منظورم این بود که برعکس تصور بعضی ها حتما نباید هنر رو از کودکی شروع کرد 

آیا معنی کلمه سپاس را میدانید ؟ سپاس کلمه ای ایرانیست و یادگار زرتشت که همواره میگفت سه چیز را پاس دارید:پندار نیک ( پاس یک ) گفتار نیک ( پاس دو ) کردار نیک ( پاس سه)...سه پاس ؛ پاسداشت و پاسداری از سه نیک. ایرانیان با گفتن " سپاس " به یکدیگر یاداور این سه مورد مهم میشدند.
شما کدوم شهری

رشت

آیا معنی کلمه سپاس را میدانید ؟ سپاس کلمه ای ایرانیست و یادگار زرتشت که همواره میگفت سه چیز را پاس دارید:پندار نیک ( پاس یک ) گفتار نیک ( پاس دو ) کردار نیک ( پاس سه)...سه پاس ؛ پاسداشت و پاسداری از سه نیک. ایرانیان با گفتن " سپاس " به یکدیگر یاداور این سه مورد مهم میشدند.
کدوم شهرید؟

رشت

عاشق طراحی ام ولی خوب اون طرح اولیه رو سختمه اوایلشه..یه کم طرحمو خوب کنم..فعلا با مداد رنگی شروع کر ...

میخوای دستت روون بشه تو طراحی یه کاغذو بردار خط خطی کن اینقد زیاد که دستت راه بیافته فوقالعادست

👣

میخوای دستت روون بشه تو طراحی یه کاغذو بردار خط خطی کن اینقد زیاد که دستت راه بیافته فوقالعادست

اره از دیروز 4 تا نقاشی کشیدم خیلی هم افتضاح نبوده ولی راه می افتم به نظرم یه مدت هی نقاشی بکشم پیشرفت میکنم