سلام.من 26 ساله و مجرد هستم.از بچگی علاقه به نقاشی داشتم ولی نقاشیم خوب نبود.خانوادمم نمیزاشتند با خیال راحت نقاشی بکشم.گواش و ابرنگی نمیخریدند مداد رنگی هم فقط در صورت نیاز تو مدرسه میخریدند.بچه بودم دیدن موسیقی دوست دارم برام ارگ خریدند ارگمو 3 سال پیش فروختمش نمیدونستم چطور باید حرفه ای بشم تو موسیقی و پیشرفت کنم.اون بماند که اگر هزینه ها مناسب بود حمایتم میکردند ولی سر نقاشی اصلا.از نظر خودمم استعداد نقاشی نداشتم.حالا مداد رنگی خریدم و دفتر شروع کردم نقاشی.نقاشیام فعلا خیلی بمتدی و در حد یه نوجوون 14 سالست ولی دلم میخواد بهتر و بهتر بشم.به نظرتون دیره؟البته برای دل خودم میکشم چون لذت بخشه برام
نگفتم پیره عزیزم بنظر من حتی به فرد ۵۰ سال هم باید گفت بزرگسال نه پیر
خیلی جاها فرد پیر رو بالای ۶۰ سال میدونن
ولی منظورم این بود که برعکس تصور بعضی ها حتما نباید هنر رو از کودکی شروع کرد
آیا معنی کلمه سپاس را میدانید ؟ سپاس کلمه ای ایرانیست و یادگار زرتشت که همواره میگفت سه چیز را پاس دارید:پندار نیک ( پاس یک ) گفتار نیک ( پاس دو ) کردار نیک ( پاس سه)...سه پاس ؛ پاسداشت و پاسداری از سه نیک. ایرانیان با گفتن " سپاس " به یکدیگر یاداور این سه مورد مهم میشدند.
آیا معنی کلمه سپاس را میدانید ؟ سپاس کلمه ای ایرانیست و یادگار زرتشت که همواره میگفت سه چیز را پاس دارید:پندار نیک ( پاس یک ) گفتار نیک ( پاس دو ) کردار نیک ( پاس سه)...سه پاس ؛ پاسداشت و پاسداری از سه نیک. ایرانیان با گفتن " سپاس " به یکدیگر یاداور این سه مورد مهم میشدند.