2777
2789
اره والا از همون اولین روزی که مرد همینطوری کلیپ میسازه میزاره حالا ما بودیم یجوری حالمون بد میشد اف ...

اره تا يه ماه تو اينه نگاه خودمون نميكرديم ابرو و صورت هم كه تا ١سال حق نداشتيم دس بزنيم 

كلا از ريخت و قيافه ميوفتاديم

خدایا شکرت 🙏🏻

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

من خودم یبار اوایل ازدواج که با نیسان پسردایی شوهرم اثاث مونو میبردیم خیلی بار زدیم و شوهرم نگران ری ...

منم خودم شوهربیچاره ام داشت بنربرامحرم رودیوارهاوصل میکرده همسایه اشون به مادرشوهرم میگه پسرخودته چه خوشگل وخوش هیکله چندروزبعدش باموتورتصادف کردرفت توکما

حالا موها خودش انقد پره پیره انقد خوب مونده من که هرچی میگم جیگرش اب شه چشم نمیخوره تو کل محل حسرت ه ...

واقعا ماهم ازینا داریم 

مثلا چند وقت پیش رفتن مشهد بعد یک ماه بعدش قرارشد ما بریم ما همیشه برا پچه هاشون سوغاتی خوب میووردیم 

اون برا ما هیچی نیاور بعد شب اومدن برا خداحافظی دخترش گفت برامن کفش بیارین پسر نیگفت لباس سیاه بیارین 

جلو همه به زن عموم گفتم خدتون رفتین برا ما سوغاتی آوردین که ما بیاریمبه زور صد تومن گذاشت تو جیب مامانن بعد رفتین مامانم خواست کفش بخره اجازه ندادم 

وقتی برگشتیم پولش رو بهش دادم گفتم نا بازار نرفتیم 

منم خودم شوهربیچاره ام داشت بنربرامحرم رودیوارهاوصل میکرده همسایه اشون به مادرشوهرم میگه پسرخودته چه ...

والا من اصلا خیلی ناراحتم ازین ویژگیم و حسرتم اصلا نمیخورم ولی چیکار کنم دست خودم نیس دیگه...هروقت چیزخوبی تو کسی می بینم یا ازش تعریف میکنم فوری سه تا ماشالله سه تا صلوات و یه آیت الکرسی براش میخونم که چیزیش نشه😔

وسط عروسی دوستم داشتم میرقصیدم یه پیرزنه از فامیلا عروس اومد اشتباهی صورتمو ماچ کرد گفت به به شاه داماد چقد خوشتیپه چه شاخ شمشاد منم در حال رقص و خنده تا خواستم بگم من داماد نیستم داماد اونه که رو صندلی نشسته یعنی به چند ثانیه نکشید مچ پام پیچ خورد ناجور افتادم زمین یه خانمی هم طفلی افتاد روم انگار یکی هولم داد جلو همه ضایع شدم چشاش چش نبود اشعه لیزر بود لامصب ... 😨😨😨

تو که به ما نمیای لااقل به خودت بیا 
والا من اصلا خیلی ناراحتم ازین ویژگیم و حسرتم اصلا نمیخورم ولی چیکار کنم دست خودم نیس دیگه...هروقت چ ...

خوبه شمامراعات میکنین وی بعضیابازم میدونن چشمشون شوره یه ماشالله نمیگن

مال ما از چشم زخم گذشته فقط دعا میگیرن 

اگر کسی را دیدید که از همه چیز لذت میبرد،سخت نمیگیرد،میخنددومیخنداند بی مشکل نیست بلکه اوطوفان هولناکی را پشت سرگزاشته است واکنون قدر داشته هایش را میداند.

یه با برای یکی از فامیلا چایی ریختیم تو فنجون چینی نقش کشتی داشت خیلی خوشگل بود گفت این فنجون خیلی قشنگه یعنی فنجون تو دستش از هر دو طرف ترک برداشت از بالا تا پایین بعد فنجونه رو سفت گرفته بود که چایی روش نریزه و اونقدر خندید از خجالت آب شد

کاشکی غم و دردمون این خونه سردمون مثل یه گلستون میشد باز لب خاموشمون عشق فراموشمون مثل گل خندون میشد