2777
2789
پس حسودزیاددوروبرته

حسود؟کاش حسود بودن 

من که توی خواب موکول های جادوشون رو میبینم همه جام آیت الکرسی چسبوندم همش نماز میخونم

میدونی از کجا میفهمم جادو شدم ؟

وقتی خواب هام بد میشین میرم سمت بچه ها یا شوهرای اونایی که بهشون شک دارم سوار ماشینشون میشم هرکی منو از خودش روند معلومه جادو گرفته میترسه بهش بخوره سقط بشن

چند وقته میفهمم جادوهارو چشم زخم هارو 

منم آدمم ممکنه گاهی اشتباهی کنم 

لازم به ذکر هست که بگم منم موهوم خییییلی خوب بود و عالی پوستمم عین مهتابی مژه هامم تووپ ولی همسو از دس دادم...ازبس دوستام زر زدن....ینی یجیز خوشگلم ندارم دیگه...

درسم عالی بود ودرسخون بودم ازبس گفتن جقدر درس میخونی و جقدر همت داری که از درس خوندنم افتادم نمیتونستم ی صفحه رو درست بخونم....

از ازدواجی که کرده بودمم حسادت کرن اطرافیان  سر هیج و الکی زندگیمم به لجن رفت

کلا زیاد مثال دارم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یکی اینقدر چشماش شوره مامانم میگفت قدیما حدود سی سال پیش داشتن تیر برقا رو در میاوردن یهو اون آقا میرسه میگه تیر برقا رو چه آسون عین علف از تو خاک بیرون میارن یهو تیر برق میوفته رو گردن اون آقا که داشته تیر برقا رو درمیاورده ودر جا میمیره

کاشکی غم و دردمون این خونه سردمون مثل یه گلستون میشد باز لب خاموشمون عشق فراموشمون مثل گل خندون میشد
معلومه خیلی خوشگل کردین

خوشگل هستم خوشگلتر شده بودم  

همیشه لبخند بزن  اینو بدون به اون چیزی که میخواهی میرسی  برای رسیدن همگی به آرزوهاشون یه صلوات بفرس تا اینجا اومدی  

من واقعا متوجه شدم اونی که به میت نگاه میکنه موقع حاملگیش خطرناکه بچش

یه بچه رو میشناسم ۳سالشه جلوش راه میری پات میشکنه 

کلا یه چی ببینه کن فیکون میشه اون جا انگاری اسلحه سری هست لامصب

منم آدمم ممکنه گاهی اشتباهی کنم 
جلو همه با لباس عروس؟🥺😮من کلیپ عروس زیاد دیدم که میخورن زمین

نه من عروس نبودم  

همیشه لبخند بزن  اینو بدون به اون چیزی که میخواهی میرسی  برای رسیدن همگی به آرزوهاشون یه صلوات بفرس تا اینجا اومدی  

بر اثر چشم زخم نزدیک بود ی چیز خیلی سنگین بیوفته رو سرم ک تو دلم افتاد صدقه گذاشتم و افتاد رو کمرم😣الان داغونم

باید که جمله جان شوی تا لایق جانان شوی❤            رسیدنبه  آرزوم،آرزومه😇                                  میشه واسه خوشبختیم یه صلوات بفرستی؟💞🔐         یعنی خرتراز من خود خرمم  که این همه خر دنبالمم که خرم کنن🐴 باز من دنبال اون کره خریم که خرم نمیشه😠😈🐴🔨👽                                                                                                                                  
وسط عروسی دوستم داشتم میرقصیدم یه پیرزنه از فامیلا عروس اومد اشتباهی صورتمو ماچ کرد گفت به به شاه دا ...

وای خندیدم چقد.ولی در کل چشم زخم بده.من ی بار ی نفر دیدم بهم گفت چقد قدت بلنده.شب شد اینقد پاهام درد میکرد ک نگو تا اسفند دود نکردم خوب نشدم 

خدایا میشه بغلمو با دستات پرکنی؟ ❤️آخه میگن دستای خدا مثل نوزاد تازه متولدشدس🙏🥰
اره دیگخ بعد هشت سال ریزش طبیعی شده برام ی وقتایی حرص میخورم بقیه رو مببینم چون  جوونم خجالت مب ...

شما شانسی ک اوردید این بوده ک اون بنده خدا 

چشمش شوره 

اما از رو حسادت  چشم نزده 

چشمی ک از رو حسادت میزنه ب استخوان 

شما چشم خورد ب گوشت تون 

و تا گوشتت ریخت 

بازم خوب شدی 

اما بزنه ب استخوون دیگه برگشتی نیست 

فارس. وراوی...❤❤❤