2777
2789
از اولش شغل مناسبی نداشت،تازه رفته سرکار،چون درامد نداشت منم انتظار نداشتم خرج کنه،اونم از خدا خواست ...

این بدردت نمیخوره بهاش بدبخت میشی

وقتی پایین ترینم،خدا امید من است،وقتی تاریک ترینم،خدا روشنایی من است، وقتی ضعیف ترینم،خدا نیروی من است،وقتی غمگین ترینم،خدا آرام جان من است.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خانوادم میگفتن ۱۰۰ تا،ولی من به ۱۴ راضی شدم،اینم قبول نکرد

خدایی واسه اونی ناراحتی که 14 تا سکه رم قبول نکرده؟ چند سالته عزیزم؟ مردا معمولا اولش عشق چشاشونو کور میکنه همه چیو قبول میکنن وای به حال اینکه از اولش دور برداشته

خب بگو من سکه میخوام 

میگم نه ۱۰۰ تایی که بابام میگه،نه گل که تو میگی،خودم ۱۴ تا میخوام،تازه این ۱۴ تارو اصلا نمیگیرم ازت،فقط بخاطر این همه مدت که باهم بودیم نذار بهم بخوره،کلی التماس کردم بابام اجازه بده ،الان بخاطر مهریه بهم نخوره

نه میگه بابات نباید تعیین کنه مهریه رو من میخوام مهریه بدم،توام میخوای بگیری،بابات کاره ای نیست اگه ...

وااا ببخشید اینجوری میگما ولی خاک تو سرش خوب میگفتی من دختر بابام هستم از زیر بوته به عمل نیامدم که چه حرفایی میزنه ها

خدایا تویی یاور تویی همدم تویی مهربان از مادر  😍😍😍
میگم نه ۱۰۰ تایی که بابام میگه،نه گل که تو میگی،خودم ۱۴ تا میخوام،تازه این ۱۴ تارو اصلا نمیگیرم ازت، ...

خواهر اگه میخواستت قبول میکرد فردا اگه باهاش ازداوج کردی همش ب سرت میزنه که تو خودتو انداختی ب من فراموشش کن 

وقتی پایین ترینم،خدا امید من است،وقتی تاریک ترینم،خدا روشنایی من است، وقتی ضعیف ترینم،خدا نیروی من است،وقتی غمگین ترینم،خدا آرام جان من است.
وااا ببخشید اینجوری میگما ولی خاک تو سرش خوب میگفتی من دختر بابام هستم از زیر بوته به عمل نیامدم که ...

بین اینو بابام انتظار داشت اونو انتخاب کنم جلو بابام وایسم

ولی نمیتونم

گناه داره بابام ،میشکنه جلو این همه ادم ،همه فکر میکنن به زور دخترشو داده به کسی 

بین اینو بابام انتظار داشت اونو انتخاب کنم جلو بابام وایسم ولی نمیتونم گناه داره بابام ،میشکنه جلو ...

نکن این کارو اینطور مردا ارزش ندارن 

چون بهم برخورد قبول کردم جدا شیم

ببین از بابت تو مطمئن بوده که قانعی اگه یه جا دیگه رفته بود خواستگاری میگفت گل مطمئن باش با یه تیپا پرتش میکردن بیرون خودشم اینو خوب میدونه .تازه قبول هم که میکردی فردا پس فردا میگفت شوهر گیرت نمیومد که باهام همه جوره کنار امدی .دقیقا این بلایی بود ک سر یکی از دوستا من اومد 

نظام قدیمم که میخوام تغییر نظام بدم و جدید رو کنکور بدم اگه کسی هست با هم درس بخونیم پیام بده بهم .

اسی خودت الان چی مگی ب چی فک میکنی بازم میخوای بهاش بمونی

ببین از بابت تو مطمئن بوده که قانعی اگه یه جا دیگه رفته بود خواستگاری میگفت گل مطمئن باش با یه تیپا ...

قبل من،نامزد کرده بود،اون مهریه صیغه موقتش گل بود،نتونست بده چون اون موقع بیکار بود،الان میگه میترسم توام فردای عقد بگی سکه هامو میخوام،ندارم بدم 

به نظر من این مرد زندگی نیست خر نشی بیاد مهریت ببخشیااا از من گفتن عزیزم من برم بخوابم . یعنی بدم میاد از این پسره .  تو این تحریم و گرونی مردا هم دیگه با ۱۴ تا کنار نمیان وای به حال به عروسی . 

خدایا تویی یاور تویی همدم تویی مهربان از مادر  😍😍😍