بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
خانوادم میگفتن ۱۰۰ تا،ولی من به ۱۴ راضی شدم،اینم قبول نکرد
خدایی واسه اونی ناراحتی که 14 تا سکه رم قبول نکرده؟ چند سالته عزیزم؟ مردا معمولا اولش عشق چشاشونو کور میکنه همه چیو قبول میکنن وای به حال اینکه از اولش دور برداشته
میگم نه ۱۰۰ تایی که بابام میگه،نه گل که تو میگی،خودم ۱۴ تا میخوام،تازه این ۱۴ تارو اصلا نمیگیرم ازت،فقط بخاطر این همه مدت که باهم بودیم نذار بهم بخوره،کلی التماس کردم بابام اجازه بده ،الان بخاطر مهریه بهم نخوره
ببین از بابت تو مطمئن بوده که قانعی اگه یه جا دیگه رفته بود خواستگاری میگفت گل مطمئن باش با یه تیپا پرتش میکردن بیرون خودشم اینو خوب میدونه .تازه قبول هم که میکردی فردا پس فردا میگفت شوهر گیرت نمیومد که باهام همه جوره کنار امدی .دقیقا این بلایی بود ک سر یکی از دوستا من اومد
نظام قدیمم که میخوام تغییر نظام بدم و جدید رو کنکور بدم اگه کسی هست با هم درس بخونیم پیام بده بهم .
به نظر من این مرد زندگی نیست خر نشی بیاد مهریت ببخشیااا از من گفتن عزیزم من برم بخوابم . یعنی بدم میاد از این پسره . تو این تحریم و گرونی مردا هم دیگه با ۱۴ تا کنار نمیان وای به حال به عروسی .