fe مدیر عضویت: 1396/10/14 تعداد پست: 437 عنوان متنفرم | مشاهده متن کامل بحث + 795 بازدید | 102 پست نامزدیم بهم خورداز هرچی عروسیه حالم بهم میخورهحتی عکس قلب میبینم دلم میخواد داد بزنممتنفرم از هرچی ادم عاشقه 1398/06/17 | 06:14 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
خوشبخت۱۲ عضویت: 1398/06/04 تعداد پست: 1774 یعنی ممکنه پشیمون شه؟ حالا ببین تو اگه عشق میخوای با این ادم به هیچی نمیرسی . نظام قدیمم که میخوام تغییر نظام بدم و جدید رو کنکور بدم اگه کسی هست با هم درس بخونیم پیام بده بهم .
۰۰۰۰؟ عضویت: 1398/03/10 تعداد پست: 4532 یعنی ممکنه پشیمون شه؟ اگه دوست داره برمیگرده فقط از الان خودتو کوچیک نکن سعی کن فعلا بهش فکر نکنی تا ببینی برمیگرده یا نه اگه هم برنگشت مطمین باش لیاقتتو نداره از الان داره اینطور میکنه وای ب حال بعد از ازداوج وقتی پایین ترینم،خدا امید من است،وقتی تاریک ترینم،خدا روشنایی من است، وقتی ضعیف ترینم،خدا نیروی من است،وقتی غمگین ترینم،خدا آرام جان من است.
parlaka عضویت: 1398/06/17 تعداد پست: 807 نمی دونم،مغزم از کار افتاده،فقط دارم سرکوفت خانواده میشنوم که خودت خواستی خوب تو گریه نکن جلو اونا شاید برگشت و به پات افتاد بسپارش به خدا خدایا تویی یاور تویی همدم تویی مهربان از مادر 😍😍😍
fe مدیر استارتر عضویت: 1396/10/14 تعداد پست: 437 بگو گم شو کثافت آشغال مگه ملت دخترشون از راه آوردن ک بدون مهریه بدن هر سر راهی هم ک باشه بدون مهریه ... میگه مهریه رو من میخوام بدم ب بابات ربطی نداره
۰۰۰۰؟ عضویت: 1398/03/10 تعداد پست: 4532 میگه مهریه رو من میخوام بدم ب بابات ربطی نداره وااا یعنی چی بدم ب بابات وقتی پایین ترینم،خدا امید من است،وقتی تاریک ترینم،خدا روشنایی من است، وقتی ضعیف ترینم،خدا نیروی من است،وقتی غمگین ترینم،خدا آرام جان من است.
خوشبخت۱۲ عضویت: 1398/06/04 تعداد پست: 1774 وااا یعنی چی بدم ب بابات بعد بدم یه کاما بذار نظام قدیمم که میخوام تغییر نظام بدم و جدید رو کنکور بدم اگه کسی هست با هم درس بخونیم پیام بده بهم .
fe مدیر استارتر عضویت: 1396/10/14 تعداد پست: 437 وااا یعنی چی بدم ب بابات نه میگه بابات نباید تعیین کنه مهریه رومن میخوام مهریه بدم،توام میخوای بگیری،بابات کاره ای نیست اگه تو قبول کنی چند تا گل رو،بابات حق نداره اجازه نده
۰۰۰۰؟ عضویت: 1398/03/10 تعداد پست: 4532 بعد بدم یه کاما بذار چی🙄 وقتی پایین ترینم،خدا امید من است،وقتی تاریک ترینم،خدا روشنایی من است، وقتی ضعیف ترینم،خدا نیروی من است،وقتی غمگین ترینم،خدا آرام جان من است.
یاشل93 عضویت: 1397/08/26 تعداد پست: 5475 نه میگه بابات نباید تعیین کنه مهریه رو من میخوام مهریه بدم،توام میخوای بگیری،بابات کاره ای نیست اگه ... بگو من میگم 14تا سکه تو مرد باش بیا
fe مدیر استارتر عضویت: 1396/10/14 تعداد پست: 437 چطوری بود خسیس بود میرفتین بیرون از اولش شغل مناسبی نداشت،تازه رفته سرکار،چون درامد نداشت منم انتظار نداشتم خرج کنه،اونم از خدا خواسته
خوشبخت۱۲ عضویت: 1398/06/04 تعداد پست: 1774 نه میگه بابات نباید تعیین کنه مهریه رو من میخوام مهریه بدم،توام میخوای بگیری،بابات کاره ای نیست اگه ... بابات کاره ای نیست واقعا بهت برنخورد حرفش خیلی زشت بود .ببخشیدا ولی خر گیر اورده تورو میگه اینکه خوابه باباهه نباید بیدارش کنه نظام قدیمم که میخوام تغییر نظام بدم و جدید رو کنکور بدم اگه کسی هست با هم درس بخونیم پیام بده بهم .
۰۰۰۰؟ عضویت: 1398/03/10 تعداد پست: 4532 نه میگه بابات نباید تعیین کنه مهریه رو من میخوام مهریه بدم،توام میخوای بگیری،بابات کاره ای نیست اگه ... خب بگو من سکه میخوام وقتی پایین ترینم،خدا امید من است،وقتی تاریک ترینم،خدا روشنایی من است، وقتی ضعیف ترینم،خدا نیروی من است،وقتی غمگین ترینم،خدا آرام جان من است.
یاشل93 عضویت: 1397/08/26 تعداد پست: 5475 از اولش شغل مناسبی نداشت،تازه رفته سرکار،چون درامد نداشت منم انتظار نداشتم خرج کنه،اونم از خدا خواست ... قشنگ معلومه خسیسه