2777
2789
یعنی ممکنه پشیمون شه؟

اگه دوست داره برمیگرده فقط از الان خودتو کوچیک نکن 

سعی کن فعلا بهش فکر نکنی تا ببینی برمیگرده یا نه اگه هم برنگشت مطمین باش لیاقتتو نداره 

از الان داره اینطور میکنه وای ب حال بعد از ازداوج 

وقتی پایین ترینم،خدا امید من است،وقتی تاریک ترینم،خدا روشنایی من است، وقتی ضعیف ترینم،خدا نیروی من است،وقتی غمگین ترینم،خدا آرام جان من است.

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

نمی دونم،مغزم از کار افتاده،فقط دارم سرکوفت خانواده میشنوم که خودت خواستی 

خوب تو گریه نکن جلو اونا شاید برگشت و به پات افتاد بسپارش به خدا 

خدایا تویی یاور تویی همدم تویی مهربان از مادر  😍😍😍
بگو گم شو کثافت آشغال مگه ملت دخترشون از راه آوردن ک بدون مهریه بدن هر سر راهی هم ک باشه بدون مهریه ...

میگه مهریه رو من میخوام بدم ب بابات ربطی نداره

میگه مهریه رو من میخوام بدم ب بابات ربطی نداره

وااا یعنی چی بدم ب بابات 

وقتی پایین ترینم،خدا امید من است،وقتی تاریک ترینم،خدا روشنایی من است، وقتی ضعیف ترینم،خدا نیروی من است،وقتی غمگین ترینم،خدا آرام جان من است.
وااا یعنی چی بدم ب بابات 

نه میگه بابات نباید تعیین کنه مهریه رو

من میخوام مهریه بدم،توام میخوای بگیری،بابات کاره ای نیست اگه تو قبول کنی چند تا گل رو،بابات حق نداره اجازه نده

بعد بدم یه کاما بذار 

چی🙄

نه میگه بابات نباید تعیین کنه مهریه رو من میخوام مهریه بدم،توام میخوای بگیری،بابات کاره ای نیست اگه ...

بابات کاره ای نیست واقعا بهت برنخورد حرفش خیلی زشت بود .ببخشیدا ولی خر گیر اورده تورو میگه اینکه خوابه باباهه نباید بیدارش کنه 

نظام قدیمم که میخوام تغییر نظام بدم و جدید رو کنکور بدم اگه کسی هست با هم درس بخونیم پیام بده بهم .
نه میگه بابات نباید تعیین کنه مهریه رو من میخوام مهریه بدم،توام میخوای بگیری،بابات کاره ای نیست اگه ...

خب بگو من سکه میخوام