بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
من گاهی اوقات ناچار میشم دخترمو تنبیه کنم چون گاهی واقعا چاره ای نیست تنبیه من به شکل فلک هستن بستن پاهاوباخط کش میزنم کف پاهاش البته نه زیاد محکم ولی شدیدا اثرمثبتی داره تعدادضربه هاهم محدود درحد10،15ضربه بیشترنه
توضیح خاصی که نداره این روشو دوستم بهم یاد داده موقع تنبیه مچ پاهارو محکم میبندم به دسته صندلی بعد خودمم میشینم روی چهارپایه وبا خط کش میزنم کف پاها اثر گذاریش که بنظر من عالی بوده تاالان نسبت به تنبیهای دیگه
تنبیه بدنی کودک یکی از روشهای تربیتی است که بسیاری از والدین علارغم خواسته خود آن را انجام میدهند و با وجود ممنوعیتها و مشخص شدن عوارض منفی تنبیه بدنی همچنان ادامه دارد. لازم است والدین توجه داشته باشند که اعمال خشونت آخرین راهبرد برای تنبیه نیست و همواره روشهای جایگزین و بهتری نیز وجود دارد. شاید شما هم در شرایطی مجبور به اجرای تنبیه بدنی شده باشید. ناراحتی که برای شما و کودکتان بعد تنبیه بدنی ایجاد میشود، بر سلامت هر دوی شما تاثیر میگذارد. شناخت آسیبهای وارده به کودک در اثر تنبیه بدنی از اهمیت بالایی برخوردار است و لازم است تا روشهای تغییر و اصلاح رفتار جایگزین آن شود. در ادامه به بررسی بیشتر این موضوع خواهیم پرداخت پس همراه ما باشید.