2789
چجور و به چه میزان تنبیه میشه؟

بیشتر از  چیز های دلخواهش محروم میشه یا باید بره تو اتاقش و به کارش فکر کنه و نتیجه رو به ما بگه 

یا مثلا میگه من دلم فلان اسباب بازی رو میخواد

ما بر اساس رفتار های خوب و بدش و ستاره هایی که مثلا تو اون ماه گرفته تصمیم میگیریم براش وسیله رو بخریم یا نه

مهرسام مامان خیلی دوست دارم                                         خواص سوره های قرآن برای کسانی که حاجت دارند

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

تنبیه بدنی هرگز آدم قبل بچه دار شدن باید خیلی برنامه هارو ببینه مطالعه بکنه که صحیح بچه رو تربیت کنه

فکر کن تو یه بچه سه ساله ای کل زندگیت و تکیه گاهت اول مادرته عاشقشی دوستش داری و قاعدتا تو اون سن مثل یه انسان بالغ فکر نمیکنی و ممکنه اشتباه کنی کسی که عاشقشی و تکیه گاهه امنته میزنتت(حتی خیلی کم) و کمه کم 50کیلو هم ازت سنگین تره چه احساسی خواهی داشت؟ 

حتی اگر یادش نمونه اثر خودش رو میزاره دروغه که بگیم بچس نمیفهمه چرا خوبم میفهمه عزیزم و تو ضمیر ناخودآگاهش میمونه

یادتون نره این بچه ای که بزرگ میکنید عصای دستتون تو پیریه پس جوری رفتار بکنید که دوست داشته باشه دستتون رو بگیره 

خدایی ما رو همین تنبیها عقده ای کرد

عزیزم خودت که میدونی پس نه خودت نه شوهرت نکنین اینکارو‌نسل ما با نسل جدید فرق دارن زمان ما کم پیش میومد پدر مادرا تنبیه بدنی نکنن یجورایی عرف بود ماهم عادت کرده بودیم ولی الان بچه ازتون متنفر میشه و احساس حقارت میکنه

من بچه فعلا ندارم ولی چون دوسال دیگه قصد اقدام دارم از الان خودم و همسرم چند وقته شروع کردیم به خوند ...

گلم ایشاالله یک نی نی ناز و سالم قسمتت بشه...اینا درست اما بچه های الان خیلی فرق کردن... لج باز و یه دنده

اینایی که میگی درست...اما مخصوصا پسر بچه ها بعضی وقتا به جنون میرسوننت .... لباس نمی پوشن...رو سر و ...

سلام .منم یه پسر سه ساله شیطان دارم .خیلی اذیتم میکنه ولی ثابت شده هست که بچه ها تو سن سه تا پنج سال به شدت لجبار هستن چون میخوان به استقلال برسن .عزیزم به شدت از تنبیه داد و عصبانیت اجتناب کن .یه مدت بهش توجه زیادی کن باهاش راه بیا و زیاد بقلش کن گاهی برای جلب توجه همین کارو میکنن .ما فکر میکنیم پسر بچه ها به نوازش زیاد احتیاج ندارن ولی اشتباه میکنیم .من خیلی با پسرم جدی رفتار میکردم چون از بچه لوس بیزارم .بعد متوجه شدم به شدت اشتباه میکنم .تورو خدا تنبیهش نکن .میدونم گاهی دیوونه میکنن آدمو .ولی یک هفته تحمل کن و توجهتو زیاد کن .ببین به چه نتیجه میرسی

منم دخترم و تنبیه کردم وقتی کوچیک بود الان۵سالشه ولی یادشه چکارکنم فراموش کنه

حتما حتما با مشاور کودک مشورت کن عزیزم و هرگز دیگه اینکارو نکن الان سعی کن بهش بیشتر محبت کنی اگر حرفی زد راجبه تنبیه ای که شده بهش بگو ببخشید چون باید بدونه که شما هم از اون کاری که کردین پشیمونید و فکر کنم خیلی بچتون باهوش باشه حتما متوجه میشه 

گلم ایشاالله یک نی نی ناز و سالم قسمتت بشه...اینا درست اما بچه های الان خیلی فرق کردن... لج باز و یه ...

مرسی عزیزم💕درسته ولی حتی تنبیه و تشویق هم باید مناسب سن بچه باشه نتبیه بدنی که واقعا روانشناس و مشاوره های کودک معتقدن به هیچ عنوان نباید انجام شه چون تاثیر منفی روی روح و روان کودک داره که یه وقت خدا نکرده باعث مشکلات روحی جبران ناپذیر میشه در اینده برای کودک

بجای اینکه کفشتو با لباست ست کنی حرفتو با عملت ست کن☺
ممنون گلم...آفرین که از الان مطالعه می کنی خیلی خوبه

قربونت عزیزم.ایشاالله که بتونم فرزند خوبی برای خودم و جامعه تربیت کنم.

بجای اینکه کفشتو با لباست ست کنی حرفتو با عملت ست کن☺

من به پسرم محبت زیاد میکنم ولی حساب شده .تا جایی که میتونی با رفتارایی از پسرت که زیاد خطرناک نیست و مشکلی ایجاد نمیکنه کنار بیا و خیلی بکن  نکن بهش نگو .این  لجبازش میکنه .باهاش بازی کن .دوسش داشته باش و باهاش دوست باش .بیرون هم زیاد برید.به نظرم اگر یاد بگیریم با بچه هامون چطور لذت ببریم و باهاشون زندگی کنیم میتونیم لحظه های خوبی باهاشون داشته باشیم .عزیزم موفق باشی