2789
قربونت عزیزم.ایشاالله که بتونم فرزند خوبی برای خودم و جامعه تربیت کنم.

مادری که از قبل تولد کودکش اهل مطالعه و تحقیق برا تربیت فرزندش باشه حتما می تونه بهترین رو تربیت کنه...واقعا انرژی گرفتم ازت

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

مادری که از قبل تولد کودکش اهل مطالعه و تحقیق برا تربیت فرزندش باشه حتما می تونه بهترین رو تربیت کنه ...

ممنونم عزیزم💗🌷شما لطف دارین

بجای اینکه کفشتو با لباست ست کنی حرفتو با عملت ست کن☺
وای نه تو رو خدا ۳ ساله که چیزی از زشت بودن نمیفهمه🙁😢 منم همین اخلاق شما رو دارم ها ولی بعدش عذاب ...

لجبازیش منو عصبی میکنه انگار نمیفهمه چی میگم

دست من و تو نیست اگر عاشقش شدیم.......خیلی حسین زحمت ما را کشیده است.......السَّلامُ عَلیکَ یااَباعَبْدِالله...

من گاهی اوقات ناچار میشم دخترمو تنبیه کنم چون گاهی واقعا چاره ای نیست تنبیه من به شکل فلک هستن بستن پاهاوباخط کش میزنم کف پاهاش البته نه زیاد محکم ولی شدیدا اثرمثبتی داره تعدادضربه هاهم محدود درحد10،15ضربه بیشترنه

میشه بیشتر برام توضیح بدی؟اثر داره؟

توضیح خاصی که نداره این روشو دوستم بهم یاد داده موقع تنبیه مچ پاهارو محکم میبندم به دسته صندلی بعد خودمم میشینم روی چهارپایه وبا خط کش میزنم کف پاها اثر گذاریش که بنظر من عالی بوده تاالان نسبت به تنبیهای دیگه

تنبیه بدنی ‌کودک یکی از روش‌های تربیتی است که بسیاری از والدین علارغم خواسته خود آن را انجام می‌دهند و با وجود ممنوعیت‌ها و مشخص شدن عوارض منفی تنبیه بدنی همچنان ادامه دارد. لازم است والدین توجه داشته باشند که اعمال خشونت آخرین راهبرد برای تنبیه نیست و همواره روش‌های جایگزین و بهتری نیز وجود دارد. شاید شما هم در شرایطی مجبور به اجرای تنبیه بدنی شده باشید. ناراحتی که برای شما و کودکتان بعد تنبیه بدنی ایجاد می‌شود، بر سلامت هر دوی شما تاثیر می‌گذارد. شناخت آسیب‌های وارده به کودک در اثر تنبیه بدنی از اهمیت بالایی برخوردار است و لازم است تا روش‌های تغییر و اصلاح رفتار جایگزین آن شود. در ادامه به بررسی بیشتر این موضوع خواهیم پرداخت پس همراه ما باشید.

منبع: تنبیه بدنی | پیامدها و بهترین راه های جایگزین با تنبیه بدنی