2777
2789
عنوان

شما باشید کدوم گهواره رو میخرید؟

798 بازدید | 33 پست

این بالایی فلزیه. کار ایرانه. میگن تا 5 سال جواب میده. هم چرخ داره که قابل جابجایی هست و هم گهواره است و هم کنار مادر قرار میگیره. مدل سودا بهش میگن. ولی باید اینترنتی بخرمش. قیمتش حدود 900 برام میفته.میخوام بدونم کسی استفاده کرده. راضی بودین؟؟؟  

و عکس پایین یه مدل دیگست که تو مغازه هست.  با 1200 میشه خرید. میگه چوبش ترکه،  ولی تا 2 سال قابل استفاده است. 

عضو گروه رز قرمز هستم. وزن شروع ۸۸.۴۰۰. تاریخ شروع، ۱۰/۸/۱۴۰۰. هدف اول.۸۰‌  هدف دوم. ۷۵. هدف سوم۷۰. هدف چهارم. ۶۵.  وزن فعلی. ۸۸.۴۰۰

دومي

قرار من با خدا اين شدكه.....من چشمهامو ببندم...دستمــٌ بذارم تو دست خدا وباهاش برم جلو....خٌـــدايا توي مسير دستمو ول نكني....مواظب سنگـاي جلوي پام باشي....من تا جايي چشمامو باز نگه داشتم كه ميدونستم چي خوبه و چي بد....ولي از اين به بعدش با تو.....من اسمشو ميذارم دوستي و تكيه به تو.....و تو اسمشو بذار تَوكٌـــل...ميدونم از توكل به هركس پشيمون ميشم ولي از توكل به تـــو هرگـــز....مواظبمون باش و هوامونو داشته باش❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اینم خوشکله🤩

اتفاقا تو بازار این هم هست ولی کنار مادر باز نمیشه. 

عضو گروه رز قرمز هستم. وزن شروع ۸۸.۴۰۰. تاریخ شروع، ۱۰/۸/۱۴۰۰. هدف اول.۸۰‌  هدف دوم. ۷۵. هدف سوم۷۰. هدف چهارم. ۶۵.  وزن فعلی. ۸۸.۴۰۰
اتفاقا تو بازار این هم هست ولی کنار مادر باز نمیشه. 

قیمتشون چنده؟؟؟من پیدا نمیکنم از اینا سفیدشو میخوام

میشه واسه سلامتی نی نی یه صلوات مهمونم کنین خدا نی نیه همتون رو حفظ کنه 
دومی و سومی خوبه‌ اولی مثل تخت بیمارستانه اصلا قشنگی نداره نمیدونم چجوری تا ۵ سالم جواب میده بچه گن ...

راس میگه اولی شکل تختای بیمارستانه 

قیمتشون چنده؟؟؟من پیدا نمیکنم از اینا سفیدشو میخوام

اینجا دارن از این مدل. فلزیش رو قیمت کردم حدود 600 بود، چوبیش 1200 تا 1500 قیمت داره که اونم بسته به تشکی هست که استفاده میشه. 

اینجا دارن از این مدل. فلزیش رو قیمت کردم حدود 600 بود، چوبیش 1200 تا 1500 قیمت داره که اونم بسته به ...

مرسی عزیزم

من باشم  اصن گهواره نمیخرم

پس چیکار میکنی؟؟؟

راس میگه اولی شکل تختای بیمارستانه 

یعنی جالب نیست؟؟؟؟