2777
2789

تازه سریه موضوع مهمی بحث کردیم منم بهش گفتم اگه اونکارو انجام ندی تا۱سال بعد ازت جدامیشم اونم گفت همین فرداجداشو اصلا انگاردیگه براش مهم نیستم دارم باصورت گریون تایپ میکنم کاشکی بچه نداشتم 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزمممممم. اولا که شما تهدید کردی اول. دوما شرط گذاشتن اصلا خوب نیست اونم برای همسر. در نهایت. گلی جان چرا غصه میخوری، حالا تو عصبانیت یه حرفی زده شده دیگه، بهش فکر نکن

تا خدا هست...ناامیدی چرا؟😍🍁😍

چیزی که  عوض داره،  گله نداره  عزیز من.  اخه اینم حرف بود تو زدی،  بعد انتظار داشتی اون مرد به پات بیوفته بگه نه تروخدا طلاق نگیر

خدایی اگه شوهرت بهت این حرفو میزد تو جی میگفتی.؟  نمیگفتی فردا خودم میرم.  بعدشم تو دعوا بوده یچیزی گفته نمیخواد که واقعا جدا شین

ول کن بابا. بعد ده سال زندگی مشترک میگم که مردا زر یامفت زیاد میزنن. اگه مرد نخوادت سر دو سوت زندگیشو با تو تموم میکنه. 

نگاه میکنم به خودم تو را می بینم تو جایی جز من نداری!!