سوگل۷۲ مدیر استارتر عضویت: 1398/06/15 تعداد پست: 161 عنوان جنسینگ 4888 بازدید | 4 پست استفاده ازجنسینگ برای تنبلی تخمدان خوبه یان تاحالا خانما استفاده کردن یان ممنونم اگه جواب بدیدخواهرای گل خدایا به خاطر وجود دخترم شکرت 1398/06/16 | 12:47 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
khati_banoo عضویت: 1397/03/20 تعداد پست: 3614 من ميخوردمبا عسل و سياهدونههمسرمم ميخوردخوب بودواسه تقويت جسماني هم خوب بود فقط يه صلوات واسه سلامتي جنينم،،بمون برام جگر گوشه ي مامان
سوگل۷۲ مدیر استارتر عضویت: 1398/06/15 تعداد پست: 161 من ميخوردم با عسل و سياهدونه همسرمم ميخورد خوب بود واسه تقويت جسماني هم خوب بود ممنون آسیاب کنم وباعسل ودارچین قاطی کنم بخورم وروزی چندباربخورم چون منم رحمم سرده تنبلی تخمدان دارم پریودیم نامنظمه 😔😔😔 خدایا به خاطر وجود دخترم شکرت
khati_banoo عضویت: 1397/03/20 تعداد پست: 3614 ممنون آسیاب کنم وباعسل ودارچین قاطی کنم بخورم وروزی چندباربخورم چون منم رحمم سرده تنبلی تخمدان دارم ... منم تنبلي داشتمو رحمم ضعيف بودعسل و جنسينگ و سياهدونه رو قاطي ميكردمشبا و صبح ناشتا يه قاشق ميخوردمروزي نيم ساعتم پياده روي ميكردمشبا با همسر دمنوش اويشن ميخورديمبعضي وقتام دارچين و نباتفولي ١٣ به همين روش شد ٢٠ فقط يه صلوات واسه سلامتي جنينم،،بمون برام جگر گوشه ي مامان
غزااااااااااله عضویت: 1399/08/25 تعداد پست: 69 منم تنبلي داشتم و رحمم ضعيف بود عسل و جنسينگ و سياهدونه رو قاطي ميكردم شبا و صبح ناشتا يه قاشق مي ... شما ریزش مو هم داشتین ب خاطر تنبلی تخمدان؟