2777
2789
عنوان

چراهرکی میادسمتم ازخودم کوچیکتره؟

469 بازدید | 79 پست

سلام دوستان من23سالمه وظاهرکاملامعمولی دارم وقدوهیکلمم نه خیلی چاقم نه لاغر،پوستم گندمیه،موهای فرقهوه ای روشن دارم ،تابحال اصلاح نکردم صورتمووابروهاموبرنداشتم ...ایناروگفتم که بدونیدخییییلی قیافه وقدوقامت ندارم که کسی بیادسمتم...من خییییییییییلی زبون درازوشیطون وشررررم...درحدی که مادرم قبل اینکه بریم جایی یابیرون کلی قانون ساکت بودن ویاشوخی نکردن یانخندیدن اونم بلندرومیزاره وآخرش وقتی به محل ام میرسیم کلی خط ونشون واسم میکشه،ازبچگیم همینجوری بودم وبه قول مامانم خونه خراب میکردمش...خواهرمن که بامن 2سال فاصله سنی داره وازمن کوچیکتره برررعکس من ساکت،خجالتی،وازکمبوداعتمادبنفس رنج میبره...همیشه هرجامیریم به من میگن من بچه ی آخرم ومنوحداقل4،5سال جوون ترتوصیف میکنن(البته من باورنمیکنم)...راجب میس هایی که میان سمتم ام همین وضعه!ینی یه سن آدم میادسمتم که خودم میمونم چی بگم دیگه!!!وقتی سنموبه طرف میگم میگه وای اصلاباورم نمیشه...آخرین موردام امشب بودکه یه آقاکه همسایمونه ومن چندباری ام تودانشگاه دیده بودمش اومدوبه مادرم گفت که قصدخاستگاری دارن واجازه میخوان ووقتی مادرم ازایشون سنشوپرسید3سال ازمن بچه تربودن ایشون ومنم مث ایشون اصلاااباورم نمیشدکه ازمن کوچیکترباشن...کلامعضل شده واسم...به دلایل خانوادگی نمیتونم اصلاح کنم وابروبردارم ویامورنگ کنم...ازآرایش ام زده شدم ...نمیدونم چیکاربایدکنم...کمکم کنید...بابامن دلم میخوادباهم سنای خودم بازی کنم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حالا ۱ سال ۲ سال اختلاف سنی با طرفت مساله ای نیست ولی بیشتر باشه به مشکل میخورید

آخه اصلافقط یه نفرنیست که!!کلافه شدم!!هرکی میرسه میگه دهه هشتادی چطوری!؟بهم میگن بهت میخوره82،3باشی...

من یه سال از شما کوچیکترم. همه بهم میگن 17،18 میخورم ولی تا حالا کوچیکتر از خودم پیشنهاد نداده بهم. خوندم متنو منم باور نکردم 23 سالتون باشه خب باید یکم از اون شیطنت بچگیتون کم کنین و خانومانه تر رفتار کنین. هر چند اعتقاد دارم آدم باید خودش باشه ولی ظاهرا چاره ای ندارین😅

آخه اصلافقط یه نفرنیست که!!کلافه شدم!!هرکی میرسه میگه دهه هشتادی چطوری!؟بهم میگن بهت میخوره82،3باشی. ...

خوب صورتتو تمیز کن ابرو بردار سنت درست میشه

عجب حلوای قندم من😁                                   عجب ماه بلندم من😁
من یه سال از شما کوچیکترم. همه بهم میگن 17،18 میخورم ولی تا حالا کوچیکتر از خودم پیشنهاد نداده بهم. ...

خخخ...باورنکردی 23سالم باشه؟؟ازکجام؟؟بخداخیلی وقتاخواستم مودب وسربه زیرباشم ولی انگاردست وپامومیبندن...فک کن رفتم دانشگاه واسه کارای فارق التحصیلیم 10مین نشسته بودم ساکت وبی دردسرداشتم دیوونه میشدم!!!

خوب صورتتو تمیز کن ابرو بردار سنت درست میشه

مامانم میگن اصلاربطی نداره ابروهام اصلاپرنیست وصورت ام کم موعه...موهام قهوه ای روشنه موهای صورتم روشنتره اصلامعلوم نیست

مامانم میگن اصلاربطی نداره ابروهام اصلاپرنیست وصورت ام کم موعه...موهام قهوه ای روشنه موهای صورتم روش ...

منم  ابرو هام نازک بود وصورتم کم موخیلی کوچیک میزدم ولی ابرو مو مرتب کردم واصلاح سنم اومد سرجاش😁

حالا شایدم رو صورت شما تاثیری نداشته باشه نمدونم

عجب حلوای قندم من😁                                   عجب ماه بلندم من😁