2777
2789
عنوان

چراهرکی میادسمتم ازخودم کوچیکتره؟

| مشاهده متن کامل بحث + 469 بازدید | 79 پست
از اونی که گفتین شر و شیطونین خیلی😅

خخخخ...آها!!نظرلطفته گلم!!من امتحانم کردم الان یه دوست بچگی دارم که پسره عین دوست دخترم ازبچگی باهم حرفامونومیزدیم اون راجب مشکلاتش بادختراومنم برعکس...امشب دیدمش باهم نشستیم حرف زدیم میگفت من باتوبزرگ شدم ولی اصلانمیتونم قبول کنم تو23سالته...میگفت من وقتی باتوحرف میزنم یاراهنماییت میکنم حس پدربودن بهم دست میده وانگاربایه دختر14،15ساله دارم سروکله میزنم...به شوخی میگف توهنوزوقت عروسک بازیت تموم نشده دوس پسرمیخوای چیکار؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم  ابرو هام نازک بود وصورتم کم موخیلی کوچیک میزدم ولی ابرو مو مرتب کردم واصلاح سنم اومد سرجاش ...

اصاکلافه شدم!!!!بایه آقایی پارسال آشناشدم 2سال ازم بزرگ تربود...وقتی چندبارباهم رفتیم بیرون ازم کارت ملی وشناسنامه میخواست میگفت اندازه ی یه جوجه ام...اونم نه ازاین جوجه های چقرازاین جوجه رنگیا:(

خخخخ...آها!!نظرلطفته گلم!!من امتحانم کردم الان یه دوست بچگی دارم که پسره عین دوست دخترم ازبچگی باهم ...

اره منم همین احساسو کردم تاپیکو خوندم چون گفتی میرین جایی مادرتون میگه ساکت باش و اینا🤣🤣🤣🤣اشکال نداره خودت باش و از زندگیت لذت ببر. خیلیم دلشون بخواد دختر به این باحالی😜

اصاکلافه شدم!!!!بایه آقایی پارسال آشناشدم 2سال ازم بزرگ تربود...وقتی چندبارباهم رفتیم بیرون ازم کارت ...

خخ 

اخه شیطونی هم باعث میشه ادم کم سن تر ب نظر برسه 

عجب حلوای قندم من😁                                   عجب ماه بلندم من😁
اره منم همین احساسو کردم تاپیکو خوندم چون گفتی میرین جایی مادرتون میگه ساکت باش و اینا🤣🤣🤣🤣اشکال ...

خخخخ...ای جان شماباحال تریدبابامن شاگردتونم...خخخ...مامانم میگفت آخرش میدمت به این بچه مچه ها...منم کلافه شده بودم گفتم آره حتمادیگه چرابدیم به یکیشون خودم واست مهدکودک بازمیکنم اسمشم میزاریم بوته های نوشکفته...والاااااا

ببین اون سبزست من سفید اون مو مشکی من موهام خرمایی اون چشما رنگی من چشمام مشکی 

میگم شباهت موج میزنه ها!!!!یه تست دی ان ای بدیدخواهربرادردوقولوای چیزی بودیدشاید!!!وااالاااا!!!بااین همه تفاوت چجوری میگن خواهربرادری؟؟

خخ  اخه شیطونی هم باعث میشه ادم کم سن تر ب نظر برسه

دردسریه بابا!!!داداشم که به من میگه باب اسفنجی باکمی مژه ی بیشتر...یابعضی وقتام بهم میگه جقجقه...مامانم ودوستام که کلا وزه صدام میکنن واسه همینم اسم کاربریمووزه گذاشتم

میگم شباهت موج میزنه ها!!!!یه تست دی ان ای بدیدخواهربرادردوقولوای چیزی بودیدشاید!!!وااالاااا!!!بااین ...

نمیدونم والا تفاوت روز و شبیم اما هر جا میرم میگم به داداشت بگو 

منم دیگه واقعا داره باورم میشه با ۱۵سال اختلاف سنی اون داداشمه 😂😂😂🙊

منم آدمم ممکنه گاهی اشتباهی کنم 
دردسریه بابا!!!داداشم که به من میگه باب اسفنجی باکمی مژه ی بیشتر...یابعضی وقتام بهم میگه جقجقه...مام ...

خخ یادش بخیر ب منم میگفتن زلزله 

من 35سالمه همچنان شرم😁

عجب حلوای قندم من😁                                   عجب ماه بلندم من😁