2777
2789
عنوان

بیاین همه

| مشاهده متن کامل بحث + 336 بازدید | 51 پست
خدایا اینا چرا اینجوری‌ان؟شوهرمن میگرن داره اعصابش شلوغی رو نمیکشه‌.پایین هم همیشه شلوغه و وقتی غذا ...

منم نمیگم زنگ بزن احوال پرسی کن 

قدیما می گفتم الان عاقل شدم نمیگم  

خودشون باعث شدن

و گفت هرگز جز مردم نادان کسی از رحمت خدا ناامید نیست
منم نمیگم زنگ بزن احوال پرسی کن  قدیما می گفتم الان عاقل شدم نمیگم     خودشون باعث ...

حالا فهمیده که من یاداوری میکردم.میگه مردها عقل نداره.تا زنه نگه عقلشون به هیچی نمیرسه.چند وقت پیش گفت الی شوهرت دیشب یه کاری کرده.گفتم چی!؟گفت بهم پول داده.منم گفتم خودم گفتم.گفتم فلام مبلغ بده بهمادرت بابا خونه نیست شاید پول لازمش میشه.قشنگ مشخص بودمیخواد پز بده ضایع شد😂😂😂😂آخه خیلی از این کارها میکنه.منو رقیب خودش میدونه.یه سری هم بهم گفت پسرم به نامزد قبلیش گفت زن هرجا برم پره ولی مادرم یه دونه‌ست.

#سردار_دلها🇮🇷                                                                                                                                                به یاد ژنرال شهید حاج قاسم سلیمانی

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

بچه ها بخدا درد دل منو گفتید منم اسایش ندارم از دست زنیکه دعا باز جادوپیشه دوساله ازم دور شدن ولی اینقدر میان روسرم نفسم بریدن همش دلمو میشکنن منم دیشب توهیات از خدا وامام حسین خواستم  عروسی بیاره بشه بلای جونش

همه آرزویم اما چه کنم که بسته پایم.....
حالا فهمیده که من یاداوری میکردم.میگه مردها عقل نداره.تا زنه نگه عقلشون به هیچی نمیرسه.چند وقت پیش گ ...

خوب کردی   

مادر شوهر من عکس دوست دختر شوهرم رو گذاشته آلبوم میاره نشون من میده میگه آخی نازی

بچه ها محل نزاریم اینا بدجنسی در وجودشان هست 

امیدوارم هر شخصی که عروس یا دامادش رو اذیت میکنه به بدترین وجه ممکن تقاص پس بده

بچه ها بخدا درد دل منو گفتید منم اسایش ندارم از دست زنیکه دعا باز جادوپیشه دوساله ازم دور شدن ولی ای ...

نمیدونم چرا عروسو دوس ندارن😔😔😔بخدا خیلی خوبی ها کردم.شاید از هر ۱۰۰ تا خوبیم یکیشو جبران کرده باشن.منم دیگه کشیدم کنار. کمتر محبت میکنم.کمتر میرم.

آی گفتی!!!😂😂 منم همیشه میگم خدا یه عروس قسمتشون کنه عاشق شوهرو زندگیش باشه ولی بلای جون اینها باشه😁

#سردار_دلها🇮🇷                                                                                                                                                به یاد ژنرال شهید حاج قاسم سلیمانی
     خوب کردی     مادر شوهر من عکس دوست دختر شوهرم رو گذاشته آلبوم ...

اوووف!!!نگو.اینها تا دو سال منو کچل کرده بودن.هر روز که میرفتم پایین همش حرف همسر سابق شوهرم بود😢😢

هی میگفتن عاشق شوهرت بود.باهم تو یه بشقاب غذا میخوردن.تا میدید غذای منو دوس نداره میبرد واسش کباب میگرفت.کلی بریزو بپاش میکردن.منم فقط سکوت میکردم که نقطه ضعف ندم دستشون😔

اوووف!!!نگو.اینها تا دو سال منو کچل کرده بودن.هر روز که میرفتم پایین همش حرف همسر سابق شوهرم بود😢😢 ...

خیلی پستن

ما که بعد از چندسال با داشتن ۲ بچه  مادر شوهرم از عشق و عاشقی همسرم میگفت که وای فلانی چقدر دوسش داشت اون یکی چنین بود و ....

ببخش اما همش زر مفته

اوایل خیلی ناراحت میشدم اما بعدا دیگه محل نزاشتم اونم ول کرد البته شوهرم هم بهش پشت سر تذکر داد

خدارو شکر گذشت

خیلی پستن ما که بعد از چندسال با داشتن ۲ بچه  مادر شوهرم از عشق و عاشقی همسرم میگفت که وای فلا ...

من از همون اول اهمیت ندادم بعداز دوسال فراموشش کردن.الان سالی یک بارهم اسمشو نمیارن.

خوب کردی     مادر شوهر من عکس دوست دختر شوهرم رو گذاشته آلبوم ...

شوهر من قبلاً با یه دختره دوست بوده دختره هرزه از اب دراومده درحد سقط مادرشوهرم عکسش میاره میگه خیلی قشنگ بود بخدا نوک یه سوزن هم قیافه نداره دقیقا شبیه میمونه

نمیدونم چرا عروسو دوس ندارن😔😔😔بخدا خیلی خوبی ها کردم.شاید از هر ۱۰۰ تا خوبیم یکیشو جبران کرده باش ...

انشاالله خدا جوابشون بده عزیزم من یادم نمیره عروس یه ماهه بودم زنعموم که مادر شیری م هم بود ومادر زنداداشمم هستن به رحمت خدا رفتند سیاه تنم بود بهم گفت کلاغ سیاه مادرشوهرم  باور میکنید سه ساله تا دیشب خورشت گل کلم با اینکه دوستدارم درست نکردم چون اون زنیکه بد دهن کاری کرد بدترین خاطره ساخت واسه م

انشاالله خدا جوابشون بده عزیزم من یادم نمیره عروس یه ماهه بودم زنعموم که مادر شیری م هم بود ومادر زن ...

لعنت بهش 

مطمئن باش تقاص پس میده

یکی از آشناها مادر شوهر خیلی بد دهنی داشت 

آخرش مادر شوهرش سرطان فک و زبان گرفت و زبانش رو بریدن

مطمئن باشین همشون هرچه کنن پس میدن

شوهرم واسه بار اول منو برد روستاشون  برگشتیم به روز رفتم خونه شون سرسفره بودیم گفت همه گفتن زن ارمان قیافه نداره وفلانه منم شوهرم اومد گفتم چرا منو میبری جایی که بهم حرف بزنن شوهرمم. گفت کی گفته دهنشو پر فاضلاب کنم مادر شوهرم شد خون قرمز رنگش گفت به والله من از کسی نشنیدم بمنم گفت خیلی فضولی گفتم ازاین به بعد هرکس هرچی بهم بگه به ارمان میگم

عمه شوهرم می‌گفت عید همه عمه عموهای شوهرم جمع بودن همشون ازمن تعریف میکردن مادرشوهرم قرمز شده گفته بسه دیگه من چهل ساله توی خونواده شمام یه بار ازمن ودخترم تعریف نکردید این دختره دو روزه اومده همش تعریفش میکنید

یه بار خونه شون رفته بودیم الان اونم بعد یکسال وچند ماه ،پیچک (یه گیاه بهاره خیلی تند وتیزه) اورد بمن گفت خردش کن خیلی خاصیت داره بوش بهت بخوره منم ساده شروع کردم صدبرابر پیاز میسوزونه چشمو تا تهوع وسرگیحه منو برد بعدش دخترش تو اتاق خوابیده بود به پسرش گفت در ببند بوش به الهام نخوره اذیت میشه ،دخترش سه تا تاحالا شوهر کرده انگار جون من زیادی بود