2777
2789
عنوان

بیاین همه

| مشاهده متن کامل بحث + 336 بازدید | 51 پست
انشاالله خدا جوابشون بده عزیزم من یادم نمیره عروس یه ماهه بودم زنعموم که مادر شیری م هم بود ومادر زن ...

بعضی ها فکرنکرده حرف میزنن.آدم نمیتونه فراموش کنه😔

بیشتر مثل مار میمونن تا مادر😔

#سردار_دلها🇮🇷                                                                                                                                                به یاد ژنرال شهید حاج قاسم سلیمانی
بعضی ها فکرنکرده حرف میزنن.آدم نمیتونه فراموش کنه😔  بیشتر مثل مار میمونن تا مادر😔

اره بخدا من تا دم روانی شدن رفته بودم شب وروزم فقط گریه بود از خونواده م دور بودم الهی شکر الان اومدیم روبروی مامانم خونه گرفتیم یکسال وچند ماهه ،هرچند ماهی دوبار میان هفته میمونم زجرکش میکننم

همه آرزویم اما چه کنم که بسته پایم.....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره بخدا من تا دم روانی شدن رفته بودم شب وروزم فقط گریه بود از خونواده م دور بودم الهی شکر الان اومد ...

آخی😢باورت میشه ازدستشون منم مشکل اعصاب گرفته بودم؟نمیتونستم حرفهاشونو هضم کنم تا صبح به حرفهاشون فکرمیکردم و نمیتونستم بخوابم.دستم بی حس میشد.سرگیجه داشتم.فراموشکار شده بودم.قوری رو زیر سماور میذاشتم میرفتم میومدم میدیدم آب سماور رفته گندزده به آشپزخونه.کلیدمو میذاشتم جایی بعد نمیتونستم پیداش کنم.میرفتم بیرون یادم میرفت واسه چی رفتم.خیلی افتضاح بود اوضاعم.یه روز گریه کردم.به شوهرم گفتم بخدادیگه نمیکشم.حالم بده.اونم وقتی حالمو دید گفت دیگه پایین نمیری.مگه بخاطر من بهشون احترام نمیذاری؟من دارم میگم نرو.منم دیگه کردمش روزی یک ساعت.از وقتی رفت و آمدمو کم کردم حالم خوب شده.منم یکی از دلایلی که ازاینجا نمیرم همینه.الان خونم نمیان.اگه بریم قشون کشی میکنن میان چندروز میمونن روانیم میکنن.چون خیلی بددهن و شلخته و هپلی ان.😢😢😢🤕🤕🤕🤕

#سردار_دلها🇮🇷                                                                                                                                                به یاد ژنرال شهید حاج قاسم سلیمانی
آخی😢باورت میشه ازدستشون منم مشکل اعصاب گرفته بودم؟نمیتونستم حرفهاشونو هضم کنم تا صبح به حرفهاشون فک ...

خداروشکر که حالت بهتر شده عزیزم خدا شرشون از سر زندگیهامون کم کنه بخیر وخوشی  انشاالله

همه آرزویم اما چه کنم که بسته پایم.....
انشاالله دوست عزیزم بحق این شبای مقدس دل همه مون شاد واروم بشه

آمییییییننننن🖐🖑