2789
ي سوال لاغرا ميتونن تي ارايكس كار كنن? لاغرتر نميشن?

به شرط اینکه تغذیت خیلی خوب باشه لاغرنمیشی

زيبايي انسان در چيست؟ روزي شاگردان نزد حکيم رفتند و پرسيدند: «استاد زيبايي انسان درچيست؟» حکيم 2 کاسه کنار شاگردان گذاشت وگفت: «به اين 2 کاسه نگاه کنيد اولي ازطلا درست شده است ودرونش سم است و دومي کاسه اي گليست و درونش آب گوارا است، شما کدام راميخوريد؟» شاگردان جواب دادند: «کاسه گلي را.» حکيم گفت: « آدمي هم همچون اين کاسه است. آنچه که آدمي را زيبا ميکند درونش واخلاقش است. بايد سيرتمان رازيباکنيم نه صورتمان را»

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

تلاش کن حتما میشی اصلا سخت نیست من به کل اندامم بهم ریخت خییییلی وزن اضافه کردم ولی میدونم که میتونم ...

ببخشید اگه حامله نمیشدی و فقط ورزش ول میکردی عضله ها اب نمیشد و به حالت اول برنمیگشتی؟

چوب تنبیه خدا نامرئیست...نه کسی میفهمد، نه صدایی دارد...یک شبی یک جایی...وقتی از شدت بغض، نفست میگیرد...خاطرت می آید...که شبی یک جایی...باعث و بانی یک بغض شدی و دلی سوزاندی...آن زمان فکر نمی کردی بغض، پا پی ات خواهد شد...و شبی یک جایی...مینشیند سر راه نفست...و تو هم بالاجبار...هر دقیقه صد بار...محض آزادی راه نفست...بغض را میشکنی...آری، این چوب خداست...
اهان باشه حتما.شما چندوقته میری بدنسازی؟اره چربی ندارم.خیلی دلخوشم برم باشگاه سرشونه هام پهن شه کمر ...

من یه سال ونیمه میرم.البته یه چن ماهی بینش نرفتم.تا۶ماه بری بدنت عالی میشه اگه تغذیت خوب باشه.پرپروتین باشه.ولی سفتی ران وبازوروتوهمون دوماه خودت میفهمی

زيبايي انسان در چيست؟ روزي شاگردان نزد حکيم رفتند و پرسيدند: «استاد زيبايي انسان درچيست؟» حکيم 2 کاسه کنار شاگردان گذاشت وگفت: «به اين 2 کاسه نگاه کنيد اولي ازطلا درست شده است ودرونش سم است و دومي کاسه اي گليست و درونش آب گوارا است، شما کدام راميخوريد؟» شاگردان جواب دادند: «کاسه گلي را.» حکيم گفت: « آدمي هم همچون اين کاسه است. آنچه که آدمي را زيبا ميکند درونش واخلاقش است. بايد سيرتمان رازيباکنيم نه صورتمان را»
تلاش کن حتما میشی اصلا سخت نیست من به کل اندامم بهم ریخت خییییلی وزن اضافه کردم ولی میدونم که میتونم ...

من از اون دسته دخترام ک ب خودشون اهمیت م اندامم خیلی مهمه.حتما با اراده کار میکنم.شمام انشالا باز درست م.منم شکم ندارم ی خردس

اللهی نگاهی...👫
من یه سال ونیمه میرم.البته یه چن ماهی بینش نرفتم.تا۶ماه بری بدنت عالی میشه اگه تغذیت خوب باشه.پرپروت ...

جدی میگی آخ جون.بعد رو چاقی رون هم تاثیر داره؟

اللهی نگاهی...👫
ببخشید اگه حامله نمیشدی و فقط ورزش ول میکردی عضله ها اب نمیشد و به حالت اول برنمیگشتی؟

یه سال و نیم ورزش مداوم میشه عضله که خیییییلی سخت از بین میره من متاسفانه نتونستم به اون تایم برسم که بدنم نسوزه. 

باازم پاهام و سرشونه هام قوی و عضلانیه ولی خب نه مثل قبل. 

زیر یه سال و نیم اگه ول کنی و نری اندامت افتضاح میشه

🖤

من سه چهارماه نرفتم تغذیم هم اصلن خوب نبودشرایط روحیم به خاطریه مشکل خوب نبوددوررانم ۱۱سانت کوچیک شدباسنم ۸سانت وزنم از۶۳رسیدبه ۵۲ ولی بعدش که دوباره ادامه دادم خیلی خیلی زودترازباراول نتیجه گرفتم وقدرت بدنیم سرجاش بودمثلن اول پرس با۲۰ میزدم ولی بعداون چن ماه از۶۰شروع کردم

شما الان اندامتون ایده ال؟

اره خوبه فقط میخام یه مقدارران وساق پام بزرگترشه

یه سال و نیم ورزش مداوم میشه عضله که خیییییلی سخت از بین میره من متاسفانه نتونستم به اون تایم برسم ک ...

جدی میگین.اره باید هرچیزی رو ادامه داد تا ب نتیجه رسید.بعد شما چندسالتونه

اللهی نگاهی...👫
جدی میگی آخ جون.بعد رو چاقی رون هم تاثیر داره؟

آره اگه درست بزنی ورعایت استراحت وتغذیه باشه طی یه ماه قول میدم دوسانت رانت وباسنت بزرگ شن

لذت میبرم که هم جنس هام انقد به زیبایی اهمیت میدن.  مرسی عزیزم ممنونم

فدای تو بشم.ما زنا اول باید خودمون رو دوست داشته باشیم ک دوست داشته بشیم.دعام کن ب اندام ایده الم برسم

اللهی نگاهی...👫