2777
2789
ببخشید اعصاب همتونو ریختم بهم امشب

تو چرا معذرت میخوای هورمونامم ریخته بهم یعنی الان نامزدتو میدیدم قابلیته اینو داشتم که تو یه قاشق اب خفش کنم انقد اذیتت نکنه 😡😡😡😡😡🤬🤬🤬🤬🤬🤬

میشه واسه سلامتی نی نی یه صلوات مهمونم کنین خدا نی نیه همتون رو حفظ کنه 

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

تو چرا معذرت میخوای هورمونامم ریخته بهم یعنی الان نامزدتو میدیدم قابلیته اینو داشتم که تو یه قاشق اب ...

حق به جانب حرف زدنشو ندیدی

سر این طولانی شدن دوستی عصبی شده بودم میگفت مشکل از توعه به همه چی پیله میکنی،غر میزنی،من ک کار خاصی نکردم

حق به جانب حرف زدنشو ندیدی سر این طولانی شدن دوستی عصبی شده بودم میگفت مشکل از توعه به همه چی پیله ...

واقعا این بشر اصلا نکات مثبت نداره ؟؟؟عاشق چیش شدی تو اینجوری که میگی باید مخت ایراد داشته باشه کسی همچین ادمیو ۵ دیقه هم تحمل نمیکنه که تو ۴ ساله پاش موندی بشین رو یه کاغذ خوبیاشو بنویش رو یه کاغذم بدیاشو اگه بدیاش بیشتر بودن یه فکر منطقی کن الان جدا شی اسمی تو شناسنامت نیست کسی بهت مطلقه نمیگه هنوز دختری ولی بعد عقد شرایط کلا برعکس میشه ها 

وابسته شدید ب مادر

اینو میخاستم بهت بگم..شوهرم دختر داییش قضیش مثل تو بود اونم شوهرش ن کار میکرد ن عروسی گفت میگیرم آخرش انقد به بابای دختره فشار اوردن که جهیزیه کامل داد خرج عروسی هم دادبنده خدا وضع مالیشونم افتضاح بود ولی بخاطر دخترش اینکارو کرد..بعد عروسی  هم شوهرش انقد میزدش درو روش قفل میکرده گوشی رو ازش میگرفت فقط دوماه زندگی کردن بعدش طلاق گرفت پسره ی آشغال جهیزیم پس نداد

از خدا میخام هرکی که داره امضای منو میخونه  انشاالله هرحاجاتی داره برآورده شه ..واسه برآورده شدن حاجات منم یه صلوات بفرستین. ممنون   🙏خدایا اول کار شوهرمو درست کن بعدش بهمون ی خونه نقلی بده  بعدشم بچه های سالمو صالح بهمون بده..قول میدم بنده خوبی برات باشم😢واسم دعا کنید بچه ها
منم همینو میگم میگم در حد ۱۰ میلیون یه مهمونی بگیریم فقط  اصلا تالارم نباشه فقط لباس عروس بپو ...

من عروسي نگرفتم رفتم عكس انداختم تَو باغ و اتليه لباس عروس پوشيدم مامانم ي جشن تَو خونشون گرفت خيلي خيلي. خوش گذشت فقط هم عمه و خاله رو دعوت كردم فاميلاي درجه يك خرج عروسيم خونه خريديم اصلا هم پشيمون نشدم ،الان خونمو دارمً عكسامم دارمً هروقت دلم بخواد نگاه ميكنم عقده هم نميشه واسه ادم .

عروسی بگیر درحدمهمونی برولباس عروس کرایه کن آرایشگاه بروعکس بگیر خانواده هاتونم باشن 

همینارم انجام نمیده شوهرش میگه ندارم با اینکه داره ها ولی خسیسه 😖😖😖😖😖😖😖

استارتر تا عقد نکردی فرار کن خواهشا، تو حتما عاشقی آدم عاشقم ببخشید کورمیشه، من اگه بودم بااین شرایط همه چیزو منتفی میکردم، منم با شوهرم دوست بودم به مدت 5سال و خیلی همو دوست داشتیم، اما تو جلسه خرج برون تا بابام گفت 700سکه قبول کرد، واسه مراسم عروسی هم بااینکه دستش خالی بود خیلی بیشتر از من تقلا کرد که عروسیمون هرچی آبرومند تر برگزار بشه و سنگ تموم گذاشت، خلاصه که داری دستی دستی خودتو بدبخت میکنی، خواهشا نکن اینکارو با خودت 

اگر جواب بی ادبی و گستاخی یه عده رو نمیدم، برای حفظ شأن خودمه، وگرنه ضایع کردن آدمای بی شخصیت واسه من کاری نداره، و اینکه دوس ندارم کاربریم بخاطر یه آدم بی ارزش به فنا بره😊

عزیزم اگر خودت دلت بخواد جشن داشته باشی و نگیری صد سالم بگذره نمیتونی فراموش کنی و همیشه توی دلت میمونه..ولی بعضیا کلا علاقه ای به جشن عروسی ندارن هیچوقتم براشون مهم نیست.ببین خودت جزء کدوم دسته ای مثلا من اگر جشن نگیرن میدونم همیشه عقده میمونه توی دلم

ببخشید اعصاب همتونو ریختم بهم امشب

عزیزم دوستم خواهرم نکنننن بندازش دور من ازت التماس میکنم منم تک دخترم دو بار تو. زندگیم با دل تصمیم گرفتم دقیقا همین شرایط تو. با این فرق که پسره برام جون میداد برام گریه میکرد ازت التماس میکنم به خانوادت رحم کن خودخواه نباش این ادمو بندازززز دوررر

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز