2777
2789

تو دوران دوستی،چون سر کار نمی رفت،من گفتم گناه داره فشار نیارم بهش،من حساب میکردم جایی میرفتیم

خیلی دوسش داشتم

برای همین کوتاه اومدم تا حالا

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

نه فعلا بله برون گرفتیم 

جدا شو تورو خداااا .ی روز بحرف من میرسی .شوهر قبلی من بخاطر من رگشو زد تا خانواده ام منو دادن بهش اما از فردا عروسی همش گفت ندارم ندارم ندارم پول اپیلاسیون منم خواهراش ب نوبت میدادن .بخاطر عشق حماقت نکن ازش جدا شو فرصت زیاده برای خواستگار و ...

تو دوران دوستی،چون سر کار نمی رفت،من گفتم گناه داره فشار نیارم بهش،من حساب میکردم جایی میرفتیم خیلی ...

خبببب خودت پرروش کردی 

اگه این شوهرت در آینده عوض شد بیا همینجا من اسممو عوض میکنم .

ببینم تو که تک دختری  آخه آدم تو این دوره زمونه مهریه ۱۴ تا سکه میگیره؟ آخه چرا؟ عاشق هم بودین ...

معرفی کردن،بعد دوست شدیم،بعد اومد

یه بار اومد خواستگاری،بابام گفت برو کار ثابت پیدا کن،کار پروژه ای ب درد من نمیخوره

بعد دو سال اومد 

الانم که این وضعمون

ترسیدم از این حرف جشن نگرفتنش

حالا جشن نگرفتن كه هيچي ! اين فكر ميكنه بابات بايد ١٤تا سكه ام مهر  اون بكنه ! خونه ماشينم ميخواد توقع داره مهرتم ببخشي! تو خرج عروسيم بايد كمكش كني ! لابد طلا نميگيره! عيدي و.... كه هيچي !!! اگه خونواده اي داري كه بشه باهاشون صحبت كرد بگو اين اينجوريه! 

جدا شو تورو خداااا .ی روز بحرف من میرسی .شوهر قبلی من بخاطر من رگشو زد تا خانواده ام منو دادن ...

نظر منم صددرصد همینه 

ترسیدم بگم جدا شو

من تو تاپیکا به همه میگم اصلا جدا نشین واسه زندگیتون بجنگین 

ولی این آقا کاملا مشخصه که در اینده نزدیک چی میخاد بشه 

الان جدا شه بهتره تا فردا با یه بچه برگرده

خبببب خودت پرروش کردی  اگه این شوهرت در آینده عوض شد بیا همینجا من اسممو عوض میکنم .

همیشه هم میگه تو خیلی کم توقعی،دوسم داری مطمئنم

پسرا چقدر بدبختن که تا میفهمن دوسشون داری اذیت میکنن

جدا شو تورو خداااا .ی روز بحرف من میرسی .شوهر قبلی من بخاطر من رگشو زد تا خانواده ام منو دادن ...

نظر منم همينه ! منم دوست نداشتم اين رو عنوان كنم ولي ايشون يه آدم بي مسئوليت پر توقع خسيسه! 

حالا جشن نگرفتن كه هيچي ! اين فكر ميكنه بابات بايد ١٤تا سكه ام مهر  اون بكنه ! خونه ماشينم ميخو ...

خانواده من از اول گفتن پسری که ۳۳ سالشه هنوز کار درست نداره پس انداز نداره شوهر نمیشه

من خیلی اصرار کردم اینام گفتن به احترام دل خودت باشه

مامانم میگفت تا اخر عمر اگه کسی ب دلت نشینه دیگه، اکه این پسر خوبی باشه فقط مشکلش مالی باشه و ما نذاریم ،خجالت زده تو میشیم 

نظر منم صددرصد همینه  ترسیدم بگم جدا شو من تو تاپیکا به همه میگم اصلا جدا نشین واسه زندگیتون ...

دقیقا این استاتر فقط باید جدا بشه .این همسرش عادت کردن ب مجانی بدست اوردن همه چی .حالا کاری ب مهریه ندارم ولی عروسی وطلا و جهیزیه رو باید تامین کنه .چون من دقیقا تجربه داشتم مثل استاتر تک دختر بودم شوهر سابقم هی گفت ندارم ندارم تا مادرم براش ماشین گرفت هی گفت ندارم ندارم مفت خور بود چون تک دختر گیرشون میاد میخوان سلطنت کنن 

2790
2778
2791
2779
2792