2821
2789
عنوان

جاریم

679 بازدید | 48 پست

اون از شهر دیگه ای هست..دوهفته ای اینجا بود منم میرفتم خونه مادرشوهرم..باهمم معمولی بود روابطمون نه باهاش خیلی صمیمی ام و نه بد..بعد پریروز ساعت ۲زنگم زد که باهاش برم استخر با زنه دوسته نامزدش..من گفتم فک نکنم بتونم بیام بعد گفت نمیای اینجا حوصلم سررفته..نزدیک بود شاخام دربیاد آخه هیچوقت بمن نمیگفت بیا تنهامو فلان و ..گفتم شاید بیام بعد ناهار..بعدم مادرم خون دماغ کرد حالش بد شد نتونستم برم.شب که رفتم اونجا دیدم سبزی پاک کرده بودنو مادرشوهرم محلم نزاشت زیاد..و اخماش توهم بود..به جاریم گفتم چرا نگفتی سبزی گرفته گفت خیلی نبود..بعد به مادرشوهرم گفتم چرا نگفتین بعم یجوری توپید بهم که مگه جاریت زنگ نزد بهت؟گفتم اون گفت حوصلم سررفته و نگفت سبزی خریدین که..بعدشم مادرم خون دماغ کرد وگرنه میخواستم بیام..تااخرشبم مادرشوهرم گرفته بود باهام..خیلی ناراحت شدم..چرا بهم نگفتن سبزی خریدن..هنوز نمیدونم قصدشون چی بوده از اینکار

برای من که میشنوم،حرف زدن دیر نیست...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ولشون کن...توقع بی جا دارن.مادر خودت واجب تر بوده...اهمییت نده اصلا..وقتی نادرت تو اون شرایط بوده اگه میدونستی هم سبزی خریدن نمیتونستی بری.هرجور دوس دارن رفتار کنن.خودوشن ادیت میشن ک توقع دارن ازت

مگه نوكرشونى ك ميگى چرا نگفتين سبزى گرفتين؟؟؟

عزيزم واسه خودت احترام قائل شو تا ديگرانم ازت توقع نكنن

"درد" يعنى غم دارى بخندى به روت نيارى! "درد" يعنى دورت شلوغِ و كسى ندارى! "درد" يعنى تو خاك خودت غريبِ ديارى! " درد" يعنى شرمنده سفره ى بچه هاتى! "درد" يعنى بدهكار عمر و لحظه هاتى! "درد" يعنى دلتنگ دليل خنده هاتى! درد نون و درد بى عارى!! دردى كه از آشنا دارى!! درد بيخوابى و بيدارى!! باور اينكه خيلى تنهايى...وصله ناجور دنيايى...عمرىِ بيخودى تو رويايى...وقتى كه دست بسته نشستى و خسته اى! حتى به غصه هات وابسته اى!! زندگى تو اين شرايط يعنى "درد"!!! من "درد" مشتركم منو فرياد كن!! همدرد اگه نيستى گاهى ازم ياد كن!! من از خودم بريدمو به انتها رسيدمو از هر غريب و آشنا پُـــرم!!!😔😔😔

چقدر جاری بده من شوهرم تک پسره بعد خانواده شوهرم یه بچه اوردن که بزرگ کنن وقتی فکرمیکنم که بزرگ بشه زن بگیره دیگه اصن به من نگاهم نمیکنن چون من انتخاب شوهرم بودم 

🧚‍♀️

مگه کلفتی که نری کمکشون باهات بد برخورد کنن؟؟

دختر نازم، مامان فدات بشه، مرسی که تکون میخوری و خودتو نشونم میدی عشقم😍😍😍😍 (تاریخ احتمالی مهر ۱۳۹۸)                                                                            دختر نازم، عشق مامان، توی دی ماه توی سی و هفت هفته و پنج روز اومدی و شدی کل دنیام، همه وجودم، نفسم به نفست بنده دختر زمستونی من الهی مامان فدات بشه.😍😍😍😍😍💕💕💕💕💕💕

فک کنم هم میخواستن برم یجوری همم میخواستن بی منت کنن..یعنی خودت باپای خودت اومدی ما که نگفتیم بهت..باخودم میگم همون بهتر که نرفتم خیط شدن..خواهرشوهمم بوده با خاله نامزدم برای ۱۰کیلو سبزی

برای من که میشنوم،حرف زدن دیر نیست...
فک کنم هم میخواستن برم یجوری همم میخواستن بی منت کنن..یعنی خودت باپای خودت اومدی ما که نگفتیم بهت..ب ...

ول کن ۴ تا اسکول نشستن دور هم به چرت گفتن..جاریتم ازش دوری کن ادا تنگا رو در میاره ور صورتی که ۷ خطه

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”
همش توقع دارند ازم

حتما خودت از اول اینجوری بارشون اوردی

دختر نازم، مامان فدات بشه، مرسی که تکون میخوری و خودتو نشونم میدی عشقم😍😍😍😍 (تاریخ احتمالی مهر ۱۳۹۸)                                                                            دختر نازم، عشق مامان، توی دی ماه توی سی و هفت هفته و پنج روز اومدی و شدی کل دنیام، همه وجودم، نفسم به نفست بنده دختر زمستونی من الهی مامان فدات بشه.😍😍😍😍😍💕💕💕💕💕💕