2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

نمیدونم چرا فک میکنم هر کی به هر چی علاقه نشون بده اون تو بدنش کمه

مثلا افراد کم خون علاقه زیاد به گوشت دارن یا افراد سردمزاج به چیزایگرم علاقه نشون میداین نظر منه، علمیشو نمیدونم

صد وطن فروش در خون بغلتد ، گم نگردد سگ هلال احمری🥲❤️ لئوی وفادار به وطن🥰

نه سرده😊

شاید آن روز که سهراب نوشت:“تا شقایق هست زندگی باید کرد” خبری از دل پر درد گل یاس نداشت باید اینگونه نوشت:هر گلی هم باشی چه شقایق چه گل پیچک و یاس جای یک گل خالیست....زندگی بی مهدی زندگی با غمهاست.... تا نیایی گره از کار بشر وا نشود.....درد ما جز به ظهور تو مداوا نشود...🌺🌺🌺🌺السلام علیک یا ابا صالح المهدی(عج)🌺🌺❤️❤️

اگه بامصرف گرمیجات حس حرارت دردن بدنت بیشترمیشه عرق میکنی یا تندخومیشی ینی طبعت گرمه

اگه سردی میخوری و بهت نمیسازه مثلادل پیچه میگیری اسهال میشی ینی طبعت سرده

🦋🫀

اگه مى خواى مزاجتو بدونى سايت  تست مزاج شناسي داره

شاید آن روز که سهراب نوشت:“تا شقایق هست زندگی باید کرد” خبری از دل پر درد گل یاس نداشت باید اینگونه نوشت:هر گلی هم باشی چه شقایق چه گل پیچک و یاس جای یک گل خالیست....زندگی بی مهدی زندگی با غمهاست.... تا نیایی گره از کار بشر وا نشود.....درد ما جز به ظهور تو مداوا نشود...🌺🌺🌺🌺السلام علیک یا ابا صالح المهدی(عج)🌺🌺❤️❤️

اینارو نمیدونم ولی من رفتم دکتر چن تا سوال پرسید ازم مثل اینکه ترشی بیشتر دوس داری یا شیرینی وقتی از خواب پایشی کسلی تو کل روز چطور بعد پرسید بیشتر سرما رو دوس داری یا گرما ک بعد تشخیص داد طبعم سرده چون شیرینی رو بیشتر دوس دارم از سرما بدم میاد تقریبا تو روز احساس سستی دارم 

There is GOD💚💚💚 ..