2777
2789
اگه مى خواى مزاجتو بدونى سايت  تست مزاج شناسي داره

Khodshenas.ir

شاید آن روز که سهراب نوشت:“تا شقایق هست زندگی باید کرد” خبری از دل پر درد گل یاس نداشت باید اینگونه نوشت:هر گلی هم باشی چه شقایق چه گل پیچک و یاس جای یک گل خالیست....زندگی بی مهدی زندگی با غمهاست.... تا نیایی گره از کار بشر وا نشود.....درد ما جز به ظهور تو مداوا نشود...🌺🌺🌺🌺السلام علیک یا ابا صالح المهدی(عج)🌺🌺❤️❤️
اگه مى خواى مزاجتو بدونى سايت  تست مزاج شناسي داره

همین نی نی سایت؟کجاش؟

«أُجِیبُ دَعْوَةَ الدَّاعِ إِذَا دَعَانِ»   خودمونیش میشه: آرزوهاتو وقتی منو(از ته دل) بخونی برآورده میکنم... 🌱🌿   و چقدر قشنگه.   *قسمتی از آیه۱۸۶ سوره بقره 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

همین نی نی سایت؟کجاش؟

نه عزيزم بالا گفتم

شاید آن روز که سهراب نوشت:“تا شقایق هست زندگی باید کرد” خبری از دل پر درد گل یاس نداشت باید اینگونه نوشت:هر گلی هم باشی چه شقایق چه گل پیچک و یاس جای یک گل خالیست....زندگی بی مهدی زندگی با غمهاست.... تا نیایی گره از کار بشر وا نشود.....درد ما جز به ظهور تو مداوا نشود...🌺🌺🌺🌺السلام علیک یا ابا صالح المهدی(عج)🌺🌺❤️❤️

بجه ها من دیوونه ی خرما هستم تو تابستون و زمستون خرما میخوررم زیاد ترشی دوست ندارم مبخورم اما کم . ولی کیک و دسر عاشقشونم. کشمشم خیلی دوست دارم بیشتر چیزای شور و شیرین دوست دارم تا ترش. طبعم چیه😆

الهم صلي علي محمد و آل محمد💖 
بجه ها من دیوونه ی خرما هستم تو تابستون و زمستون خرما میخوررم زیاد ترشی دوست ندارم مبخورم اما کم . و ...

سرد

خیلی ممنون سرد و مرطوب در اومد

خواهش❤️ عه دقيقا مثل منى😊😅

@sarina_98     الآن شما فکر می کنید من متعصبم؟

خانومایی زیادی تو نی نی سایت هستن که با اینکه خیلی از احکام دینی رو قبول ندارن اما ازشون دفاع میکنن اینجور افراد اسمشون متعصبه این ها افراطی عمل میکنن.

مثلا چند همسری مرد رو قبول ندارن اما اگه بگی این ناعدالتیه و این حکم درست نیست صدها صفحه درباره درست بودنش باهات بحث میکنن اما حاضر نیستن شوهر خودشون حتی یک ثانیه با زن دیگه ای باشه.

اگه شما در این دسته بندی هستین میشه گفت متعصبین اما اگه از چیزی که قبولش ندارین فقط و فقط بدلیل دفاع از دین حمایت نمیکنین متعصب نیستین.

من در بحث با شما توهین یا بی احترامی ندیدم و از گفتگو باهاتون هم خوشحال شدم چون ادب و احترام رو رعایت میکردین متعصبین معمولا ادب و احترام رو رعایت نمیکنن فکر نمیکنم شما متعصب باشید.❤