2821
2789
عنوان

مسافرت

251 بازدید | 33 پست

سلام بچه ها قربون امام رضا برم دلم بدجورهواش کرده بود شوهرم پول نداشت انگارازغیب رسید باماشین خودمون میریم چادرمیزنیم پنج روزه چیاببرم برای غذا چون پول رستوران نداریم میخوام به صرفه باشه

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

ماکارونی،سویا،پیاز و سیب زمینی،گوجه و خیار،ی مقدار برنج،رب،بادمجان.روغن مایع

سعی کردند ما را دفن کنند،غافل از اینکه ما بذر بودیم...                                                  گرگها خوب بدانند که در این ایل غریب            گر پدر رفت تفنگ پدری هست هنوز                 گرچه مردان قبیله همگی کشته شدند                توی گهواره ی چوبی پسری هست هنوز            سردار دلها آسمانی شدنت مبارک...

سالادالویه آماده،کالباس خیارشور،کنسرو لوبیا،ماکارونی با سس آماده کنسروی،تن ماهی با برنج،نون پنیرخیار،دوپیازه،یتیمچه اینا غذاهای راحت و سریعن مخصوص سفر ایشالله خوش باشید همیشه

چیزی را که برای خودمیپسندی برای دیگران هم بپسند،چیزی را که برای خود نمیپسندی برای دیگران هم نپسند،اینجوری دنیا بهشت میشه.

گوشت و مرغ هم بذار داخل كلمن  يخ بريز اندازه چند وعده ببر 

تَو راه هم يه وعده تن ماهي 

سبزي خشك اگه داري ببر مثلا شويد 

يا سبزي كوكو خشك شده

خودت با تخم مرغ قاطي كن كو كوش خوب ميشه