2821
2789
عنوان

مسافرت

| مشاهده متن کامل بحث + 251 بازدید | 33 پست
کلا چیا بردارم از ذوقم گریه میکنم بدجور دلم هواش کرده

الهی ک بهت خوش بگذره... تخم مرغ و سیب زمینی ببر پیک نیک ببر قابلمه و تابه... ی بارش سوسیس بگیرید سرخ کنید... برا تو مسیر ساندویچ.الویه بگیر ببر ولی توش تخم مرغ نکن ک خراب نشه... کته گوجه درست کن...یکم برنجم ببر...املت درست کن...روغن و شعله پخش کنم از خونه ببر ادویه هم یادت نره ببری...

سوخت!تمام ارزوهایم!کاخ رویاهایم!سوخت!خاکستر شد!اما از دل آن خاکستر دلم جای شکستن الماس شد!

یه اپلیکیشن هم هست فکر کنم ریحانس اسمش،میتونی ازقبل رزرو کنی یه وعده مهمون امام رضا باشی حتما نصب کن برو به نیت سلامتیتون 

چیزی را که برای خودمیپسندی برای دیگران هم بپسند،چیزی را که برای خود نمیپسندی برای دیگران هم نپسند،اینجوری دنیا بهشت میشه.

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

کالباسم میتونی همونجا بگیری...یا مواد فلافل درست کن ببر سرخ کن... بادمجون ببر میتونی اونجا کشک بادمجون درست کنی

سوخت!تمام ارزوهایم!کاخ رویاهایم!سوخت!خاکستر شد!اما از دل آن خاکستر دلم جای شکستن الماس شد!

وای منم ذوق کردم ،تو چادر خیلی خوش میگذره مخصوصا به بچه ها، من خاطر خوبام همش با چادر زدنه

چیزی را که برای خودمیپسندی برای دیگران هم بپسند،چیزی را که برای خود نمیپسندی برای دیگران هم نپسند،اینجوری دنیا بهشت میشه.
یخ به نظرتون آب نمیشه

خراب میشه گوشت و مرغ...راسی میتونی برا تو مسیر ماکارونی درست کنی ببریا یا ساندویچ الویه...

ناگت مرغم اکثر مرغیا دارن کیلویی همونجا بگیر مناسبم هست قیمتش براشون سرخ کن ساندویچ کن بخورن

قربونتون برم انشاءالله قسمت همه بشه دلم خیلی پردرده کلی دعا کردم پولش نداشتیم یهو جورشد قربون امام ر ...

ممنون عزیزم همیشه شاد باشی منم همین مشکل ودارم دلم مسافرت می خواهد خیلی ولی پول نداریم که بریم دعا براماهم جوربشه😭

هرگزاون نگاه مهربونت بی تفاوتی رو یاد من نداد
کلا چیا بردارم از ذوقم گریه میکنم بدجور دلم هواش کرده

کتلت درست کن دو وعده میتونی بخوری خراب نمیش وسایل الویه بردار  کالباس  گوجه   سیب زمینی تخم مرغ برا کوکو   ی روز اولم میتونی گوشت ببری ی چی درست کنی بیشتر خراب میش 

نرم افزار رضوان رو نصب کن 

قرعه کشی داره 

البته الان شلوغه ولی ایشالله قسمت تون بشه غذایی حرم 

من پارسال ک رفتم غذایی نذری امام رضا رو هم خوردم 

خدایا مواظب دخترم باش؛ از الان تا همیشه 
یخ به نظرتون آب نمیشه

نه بابا مرغ و اینا نبرغذاهای آسون مثه دمی گوجه ،عدس پلو فوقش درست کن یه قابله برنج با یه کنسرو لوبیا بقیه اش و نونی بخورید مثه یتیمچه و دو پیازه،یه وعده ماکارونی ،املت ،ساندویچ فلافلم ارزونه برا یه وعده خوبه،خودت هر غذایی و راحت تری بنویس رو کاغذ اونجا بدونی میخوای چیکار کنی ،زیاد سخت نگیر چند روزه سریع میگذره با نون و پنیرم آدم سیر میشه