2777
2789
عنوان

از شیر گرفتن

122 بازدید | 19 پست

خانم هایی که بچه هاتون رو از شیر گرفتین، بچه ها اگه ده ساعت بخوابن که گرسنه میشن، اگه بیدار شدن و گرسنه بودن چی دادین که بخورن و دوباره بخوابن، قمقمه ی مناسب سراغ دارید که مایع زیاد ازش نریزه؟ بچم شیشه نخورده و نمیخوره.

عاشق تمام ثانیه های زندگی با همسر و دخترهام هستم. 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

دیگه نیازی نیست بین خواب چیزی بخورن شب شامشو کامل بده تا صبح سیر می مونه مثل آدم بزرگا شیری که تو شب می خورن سیرشون نمی کنه یه عادته فقط می تونی به جاش یکم‌آب بدی بهش

و بلاخره روزی خدا نگاهی خواهد انداخت ❄
با شیشه شیر بده فعلا شیر عسل بالای دوساله. شیر خرما چه خبره ۱۰ ساعت میخوابه بازمیخوای بخوابه؟؟؟ پس ...

دختر من اگه روزا کم بخوابه

شبا ۱۲ ساعت پشت سر هم میخوابه البته دو سه بار واسه شیر بیدار میشه دوباره میخوابه

با شیشه شیر بده فعلا شیر عسل بالای دوساله. شیر خرما چه خبره ۱۰ ساعت میخوابه بازمیخوای بخوابه؟؟؟ پس ...

نه ، ۹ تا ده ساعت میخوابه، ولی وسطاش زیاد بیدار میشه شیر میخوره، شیشه هم نمیخوره.

شب اگه بیدار شد با لیوان یا نی بهش اب یا آب میوه و کیک یا هرچیزی که دوست داره بده چند شب اول فقط بی ...

آخه بلند نمیشه با چشمای بسته نق میزنه. گاهی شده آب با لیوان آوردم نخورده. گفتم شاید قمقمه خوب باشه توش شیر عسل یا شیر با شیره انگور بهش بدم.

دختر من اگه روزا کم بخوابه شبا ۱۲ ساعت پشت سر هم میخوابه البته دو سه بار واسه شیر بیدار میشه دوباره ...

خوش بحالت‌.نعمتیه.پسر من خیلی خیلی کم خوابه‌.اگه شب تاصبح ۶ساعت بخوابه کلاهمو میندازم هوا.موقع کولیکش تاصبح رو پام بیداربود روزاهم خیلی کم میخوابید کلا ۲_۳ساعت

خوش بحالت‌.نعمتیه.پسر من خیلی خیلی کم خوابه‌.اگه شب تاصبح ۶ساعت بخوابه کلاهمو میندازم هوا.موقع کولیک ...

حالا من یه مشگل  بزرگ که دارم این که خواب دخترم بسیار سبک

وقتی خواب باید خونه سکوت مطلق باشه وگرنه بیدار میشه و فقط گریه میکنه

داستان داریم سر خواب دخترم

دیگه نیازی نیست بین خواب چیزی بخورن شب شامشو کامل بده تا صبح سیر می مونه مثل آدم بزرگا شیری که تو شب ...

آخه شام درست حسابی نمیخوره که، بعد شب دیگه زیاد بیدار نمیشه ولی صبح ها تو خواب زیاد شیر میخوره میگم شاید گرسنش میشه.

حالا من یه مشگل  بزرگ که دارم این که خواب دخترم بسیار سبک وقتی خواب باید خونه سکوت مطلق باشه و ...

مال ما هم همینه، چند ماهشه؟ بعضیا شون بزرگتر بشن بهتر میشن.