2777
2789

اگر خدابخوات میخوام5 ماه دیگه برای بارداری اقدام کنم ،سر بارداری اولم تاهفت ماه شبانه روز ویار شدید داشتم همش سرم بهم وصل بود بس که حالم بد بود حتی آب هم نمیتونستم بخورم .

دوست عزیزمیشه لطف کنی برای رفع مشکلم یه صلوات بفرستی ان شاالله که تو هم به خواسته دلت برسی...

پودر زنجفیل کمی مخلوط کن با آب بخور یا زنجفیل تازه      و فکر کنم ویتامین ب 6...هر چ روحیه ات بهتر باشه تهوعت کمتره.

ای هیچ ،برای هیچ ، برهیچ، مپیچ ...کار خوب فقط زمانی ارزشمنده که فقط برای رضای خدا و خالصانه باشه...ما باید حتی برای تک تک کلمات در فضای مجازی اون دنیا جواب پس بدیم...

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پیدا کردی منم لایک کن ک بخونم 

اینایی ک.میشینن میگن زن باید فلان باشه و بیسار باشه همش الکیه.زن فقط باید مستقل باشه بخصوص از  لحاظ مالی .دعا کنید منم شاغل بشم 😍تو تاپیک های معرفی کتاب خوشحال میشم تگ م کنید همچین اگر کتاب خون هستین کتاب های خوبی ک خوندین رو بهم بگین خوشحال میشم 🌺🤍

الان همش دلهره دارم که بازم تهوع بگیرم تو بارداری.اگر کسی راهکارداره اینجا بگه شاید برای خیلیا به کاربیاد.

دوست عزیزمیشه لطف کنی برای رفع مشکلم یه صلوات بفرستی ان شاالله که تو هم به خواسته دلت برسی...
مشکل معده داشته باشی و رطوبت معدت زیاد باشه بدتره اصلاح مزاج قبل بارداری کلا خوبه

باید زیرنظرطب سنتی این کارو انجام بدم

خودمم فک میکنم مشکل از مزاجم بوده چون قبل ازبارداری اولم سردی خیلی استفاده میکردم