2777
2789
عنوان

قطره گل سرخ برای میل جنسی و افسردگی

| مشاهده متن کامل بحث + 22731 بازدید | 42 پست
چندوقته میخوره تأثیر گذاشته؟

یک ماه میخوره الان ایرانیش رو خریده میخوره گفت تموم شد ایندفعه میرم خارجیش رو میگیرم

خدایا بابت دوقلو هایی ک بهم دادی شکرت پسرهای گلم بنیامین و پارسا.یک دختر خوشگل دوساله هم دارم ک نفسمه.                    (دوقلوهای نازم برا قانون جذبه ک ایشالله واقعی میشه)
ایرانیشوگرفتی یاخارجی؟دونه ای ۳۰ چندتاییه؟؟

ایرانیش رو.بسته ی ۳۰ تومن 

خدایا بابت دوقلو هایی ک بهم دادی شکرت پسرهای گلم بنیامین و پارسا.یک دختر خوشگل دوساله هم دارم ک نفسمه.                    (دوقلوهای نازم برا قانون جذبه ک ایشالله واقعی میشه)

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مثلا روزی چندبار رابطه دارید؟

یک روز درمیون رابطه داریم.ب شوهرم باشه صبح و ظهر شب میخاد هر روز.ولی اخه رابطه زیادشم خوب نیس زیر چشات گود میوفته کمر درد میگیری .همون یک روز درمیون کافیه.

ببخشیدانقدر میپرسماااا اول صبحی😌بسته ای چندتا داره؟؟؟

۳۰ تا

سلام عزیزم دو قلوهات مبارکک باشه منم دو قلو دوست دارم کار خاصی انجام دادی؟

برای قانون جذب تیکر رو زدم عزیزم

من هر روز روزی دوباره اما احساس کمبود میکنم خیلی آزار دهنده اس به نظرتون چکار کنم شوهرم قرص مصرف ...

ببخشید من میتونم نظربدم؟

نازم آن آموزگاری را که در یک نصف روز             دانش آموزان عالم راهمه دانا کند                     ابتدا قانون آزادی نویسد در زمین                   بعد ازآن باخون هفتادو دوتن امضا کند