2777
2789
عنوان

شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 308 بازدید | 23 پست
زنو شوهر به نظر من از هم چیز پنهانی ندارن

والا بوخوووودا نداشتیم حتی یکی پیشم نبود ی چیز میگف کسی بهش میومد میگف یامن میگفتم بهش 

الان چند روزه ک یواشکی پچ پچ میکنن بعد ک من میام حرفشونو قط میکنن یا میپرسم از شوهرم اونم میپیچونه

اون روزی ک شوهره خواهرشوهرم افتاد زندان شوهرم ادمد خونه لباس عوض کرد رف چیزی نگف شب اومدن خواهرشوهرم اینا خونه مادرشوهرم منم رفتم پیششون بعد زنگ زدم باشوهرم حرف بزنم رفتم بالا گف برو پایین تنهاشون نزار روزای بدشونه گفتم باشه دختر اونیکی خواهرشوهرم اومد گف بهم

اس دادم گفتم چیشده که روزای سختشونه من از چیزی خبر ندارم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

والا بوخوووودا نداشتیم حتی یکی پیشم نبود ی چیز میگف کسی بهش میومد میگف یامن میگفتم بهش  الان چ ...

بهش بی محلی کن توعم اگه جایی میری بهش خبر نده

بذار متوجه تغییر حالتت بشه و بفهمه خیلی ناراحت شدی از کارش

😈
حق داری امشب باهاش حرف بزن بگویااین کاراتوتموم میکنی یاهرجارفتی باخواهرات منم میبری

شبام تنها نیستیم ک حرف بزنیم خواهرش اینا خونمونن

وقتی هم میگم میگه تو حساسی فکر بد میکنی چیزی نیست توهمه چیمو میدونی

یا امام هشتم من طبقه بالای مادرشوهرم میشینم هروقت خواهر شوهرم میومد شوهرم میگفت پاشو ما هم بربم من چه حرصی چه داستانی درست میکردم تو چطوری تحمل میکنی واقعااااا واییییییییی

در دنیایی که روزی                                                                                          روحم جسم خودم را ترک خواهد کرد از دیگران چه انتظار