2777
2789
واقعا؟  یعنی موهای پاهات خیلی رشد داشتن ؟ ولی من هم ۱۵ هفته سونو گفت دختره از وقتی باردار شدم ...

اره تمام علایم پسر رو داشتم ، حالا ابجی پسر بارداره اما رشد موها کم شده  

لطف انچه تو اندیشی... حکم انچه تو فرمایی
خب خانم محترم داره ارزش پسر رو هم مياره پايين من جز پسر و دختر جنس ديگه ايي هم داريم بعدشم گفتن رواي ...

تو اونیکی تایپیکم راجب پسر ی خانمی باشعر ی حرفی زد منم باشعرجوابشو دادم بحث نداره ک عزیزم خدا بهرکی هرچی داده حفظش کنه

پدرم همه چیزم بود .....

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ربطی ندارع هرکسی یجوریه 

اره

ولی من سر پسرم به شدت موهای پاهام رشدشون زیاد شد 

الان خیلی کم

من فکر میکردم این یکی ملاک راستکیه شاید هم واسه من درست در اومد

اللهم صلی علی محمد و آل محمد وعجل فرجهم
خخخخ برای من اصلا و ابدا جنسیت فرق نداره ولی کلآ دوست ندارم از یه جنسیت تعریف بشه از اون یکی نشه&nbs ...

صد درصد جفتشم عشقن ازدوست هرچ رسد نیکوست.خداحفظ کنه هرکی هرچی داره

پدرم همه چیزم بود .....
خب خانم محترم داره ارزش پسر رو هم مياره پايين من جز پسر و دختر جنس ديگه ايي هم داريم بعدشم گفتن رواي ...

نه ارزش کسی رو نمیاره پایین این برداشت شماست که از هر حرفی بل میگیرین

اولا که این حدیث زمانی گفته شده که به خاطر اینکه بچه اول یه خانم پسر نبوده اذیتش میکردن یا شپهرش طلاقش میداده و زن دیگه ای میگرفته و کلا خوب نبوده کسی بچه اولش دختر باشه.

دوما روایت رو خدا نمیگه پیامبرش و اماماش میگن مستقیم از خدا نمیاد اون حدیث قدسیه

بعدم ویژگی زنی که بچه اولش دختره خوشقدم بودنه

این به این معنا نیست که زنایی بچه اولشون پسر بد قدمن.این درمورد اونا هم میتونه صدق کنه بدون شک .اینکه دختر بچه اول باشه مثل یه نشونه میمونه

یه جمنای مغرور و خاص🥰

ویار داشتی؟

اره داشتم خیلی حالم به هم میخورد یعنی جوری بودم که نباید اصلا گرسنه میشدم وگرنه استفراغ میکردم

دماغم کیپه هنوز و خیلی هم عطسه میکردم اوایل هم لکه بینی داشتم

اللهم صلی علی محمد و آل محمد وعجل فرجهم
اما کاش درست بود  

ولی مال خواهرم دیشب دیدم خدایش درست بود زیر 1بود و 27،بود بچه اش پسره

خداجونم همون جور که معجزه ات رو بمن نشون دادی همون جورم بزودی زود ب جاریم نشون بده و همه منتظرای نی نی سایت   خدا جون بزار با خبر بارداری جاریم خوشحالیم از مادرشدنم کامل بشه انشالله من منتظرما تا قلب نی نی من ب تپش بیاد انشالله جاریمم باردار بشه و همه منتظرا                        علی اصغر امام حسین قربونش برم با امام رضا جونم حاجتم رو دادن 
باشه

ممنونم

خداجونم همون جور که معجزه ات رو بمن نشون دادی همون جورم بزودی زود ب جاریم نشون بده و همه منتظرای نی نی سایت   خدا جون بزار با خبر بارداری جاریم خوشحالیم از مادرشدنم کامل بشه انشالله من منتظرما تا قلب نی نی من ب تپش بیاد انشالله جاریمم باردار بشه و همه منتظرا                        علی اصغر امام حسین قربونش برم با امام رضا جونم حاجتم رو دادن