2777
2789

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

نه ارزش کسی رو نمیاره پایین این برداشت شماست که از هر حرفی بل میگیرین اولا که این حدیث زمانی گفته ش ...

بله خانم اون روايات رو براي اون زمان اعراب جاهل ميگفتن كه بگن جنسيت فرقي نميكنه و خدا ميده بعدشم مگه هنوز تو زمان گير كرديم كه بازم بحثشو ميكنن معلومه به پسردارا بر ميخوره من اومدم به اسي تبريك بگم ولي وقتي اينجور جوابارو ديدم دلم نرفت 

🍃فرو شدن چو‌ بدیدی بر امدن بنگر🌱
اما کاش درست بود 

پس در درصد اشتباهه الان مال خواهر شوهرم رو دیدم موم 2.33و اچ سی جی 77بچه اش پسره

خداجونم همون جور که معجزه ات رو بمن نشون دادی همون جورم بزودی زود ب جاریم نشون بده و همه منتظرای نی نی سایت   خدا جون بزار با خبر بارداری جاریم خوشحالیم از مادرشدنم کامل بشه انشالله من منتظرما تا قلب نی نی من ب تپش بیاد انشالله جاریمم باردار بشه و همه منتظرا                        علی اصغر امام حسین قربونش برم با امام رضا جونم حاجتم رو دادن 
بله خانم اون روايات رو براي اون زمان اعراب جاهل ميگفتن كه بگن جنسيت فرقي نميكنه و خدا ميده بعدشم مگه ...

ناراحت نشو خانم گل ، خدا پسر گلت رو حفظ کنه، همه زنا فرشته اند

لطف انچه تو اندیشی... حکم انچه تو فرمایی
پس در درصد اشتباهه الان مال خواهر شوهرم رو دیدم موم 2.33و اچ سی جی 77بچه اش پسره

بچه ها این موم رو کجا نوشته

عدد ان تی هم ۱.۰۸

ان تی که نه گفتم آزمایش خون غربالگری که جدول داره نوشتهmomعددش چنده و hcgعددش چنده

خداجونم همون جور که معجزه ات رو بمن نشون دادی همون جورم بزودی زود ب جاریم نشون بده و همه منتظرای نی نی سایت   خدا جون بزار با خبر بارداری جاریم خوشحالیم از مادرشدنم کامل بشه انشالله من منتظرما تا قلب نی نی من ب تپش بیاد انشالله جاریمم باردار بشه و همه منتظرا                        علی اصغر امام حسین قربونش برم با امام رضا جونم حاجتم رو دادن 
بچه ها این موم رو کجا نوشته

تو ازمایش خون غربالگری جدول داره اون ازمایش

ناراحت نشو خانم گل ، خدا پسر گلت رو حفظ کنه، همه زنا فرشته اند

عزيزم من خودمم دختر دوس دارم خدا بهم نداده پس حتما لايق نيسم وقتي اين حرفارو هم ميشنوم بيشتر دلم ميشكه هزيزم انشالله به سلامتي بغلش كني 😍

🍃فرو شدن چو‌ بدیدی بر امدن بنگر🌱
عزيزم من خودمم دختر دوس دارم خدا بهم نداده پس حتما لايق نيسم وقتي اين حرفارو هم ميشنوم بيشتر دلم ميش ...

ممنون انشالله خدا یه ناز خوش اخلاقش رو قسمتت کنه