2777
2789
اره داشتم خیلی حالم به هم میخورد یعنی جوری بودم که نباید اصلا گرسنه میشدم وگرنه استفراغ میکردم دماغ ...

جالبه من یه عوقم نزدم خیلی خوش اشتها شدم فقط شمکم چاق شده لک داشتم وهماتوم جفت پایین ، موهای بدن بیشتر شده، شکم رو به پایین سینه راستم شیر اورده

لطف انچه تو اندیشی... حکم انچه تو فرمایی

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چقدر شد هزینه اش؟سل فری

خداجونم همون جور که معجزه ات رو بمن نشون دادی همون جورم بزودی زود ب جاریم نشون بده و همه منتظرای نی نی سایت   خدا جون بزار با خبر بارداری جاریم خوشحالیم از مادرشدنم کامل بشه انشالله من منتظرما تا قلب نی نی من ب تپش بیاد انشالله جاریمم باردار بشه و همه منتظرا                        علی اصغر امام حسین قربونش برم با امام رضا جونم حاجتم رو دادن 

اره اما دو سه تا سقط داشتم ،اولی که همون هفته های اول بود نمیدونستم، بی احتیاطی کردم دومی بشدت ویار به مرغ وماهی داشت وبو غذا حالم بد میکرد قلبش تشکیل نشد سومی هم مشکل داشت سقط کردم ب ستور پزشک دختر بود، ویار شدید داشتم سه کیلو نیم کم کردم

لطف انچه تو اندیشی... حکم انچه تو فرمایی
بازم همون شد 

الان تو روایت هست عطر استفاده کنی مستحب هست خب پس اونایی که عطر نمیزنن مگه گناه میکنن؟

خب دختر دار شدن نشانه خوش قدمی زنه دلیل براین نمیشه پسر دارشدن دلیل بربدقدمی باشه