2777
2789

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

چه ربطی داره مثلا یکی دیگه خوبه ینی شما بدی؟شما خوشگلی ینی بقیه زشتن؟

خب خانم محترم داره ارزش پسر رو هم مياره پايين من جز پسر و دختر جنس ديگه ايي هم داريم بعدشم گفتن روايت داريم يعني خدا گفته 

🍃فرو شدن چو‌ بدیدی بر امدن بنگر🌱
والله پهلو ندارم همه علایم به پسر میخورد بدون ویار و خوش اشتها رشد موهای پام وحشتناک    

واقعا؟ 

یعنی موهای پاهات خیلی رشد داشتن ؟ ولی من هم ۱۵ هفته سونو گفت دختره از وقتی باردار شدم به شدت رشد موهای پاهام کم شده 

اللهم صلی علی محمد و آل محمد وعجل فرجهم
گم میشه عکس آزمایش خون ان تی رو بزاری برام یا خودت عددmomو hcgرو برام بخونی

ببخشید فک کنم این نظریه درست نیس ک بالاتر از 1 و  40 باشه دختره آخه الان یکی بچش پسر بود اما اينام بالای 1 و 40 بود

تو شانزده هفتم

من یه هفته از تو بیشترم

در مدرسه کربلا کودکان به چشم خود دیدند که بابا دو بخش است بخشی بر صحرا و بخشی بر سر نیزه اما اینکه عمو چند بخش است را فقط بابا می‌داند   《صَلی الله عَلیک یا ابا عبدالله 》
منم بچه اول دختر الانم ه ۵ ماهش با هیچس عوضش نمیکنم  وقتی بهش زور بگم میگه اَدددد البته اینم ت ...

ممنونم ، عاقبت بخیر شه گلت

لطف انچه تو اندیشی... حکم انچه تو فرمایی
واقعا؟  یعنی موهای پاهات خیلی رشد داشتن ؟ ولی من هم ۱۵ هفته سونو گفت دختره از وقتی باردار شدم ...

ویار داشتی؟

در مدرسه کربلا کودکان به چشم خود دیدند که بابا دو بخش است بخشی بر صحرا و بخشی بر سر نیزه اما اینکه عمو چند بخش است را فقط بابا می‌داند   《صَلی الله عَلیک یا ابا عبدالله 》
بابا تو اونیکی تایپیک دارن ازپسر دارا تعریف میکنن برین اونجا والا دختردارا ناراحت نشدن،

خخخخ برای من اصلا و ابدا جنسیت فرق نداره ولی کلآ دوست ندارم از یه جنسیت تعریف بشه از اون یکی نشه 

مادر بودن ناب ترین احساس دنیاست...مادر بودن یعنی نفس کشیدنت بسته به نفس های فرزندت... به نظرم بعد از عشق خدا عشق مادر قوی ترین عشق جهانه 
ببخشید فک کنم این نظریه درست نیس ک بالاتر از 1 و  40 باشه دختره آخه الان یکی بچش پسر بود اما اي ...

من دیروز گرفتم میخوام از چندنفر بپرسم ببینم چی میشه نتیجه اش مال منکه قاطی داشت یکیش بالای 1بود یکیش زیر 40  

خداجونم همون جور که معجزه ات رو بمن نشون دادی همون جورم بزودی زود ب جاریم نشون بده و همه منتظرای نی نی سایت   خدا جون بزار با خبر بارداری جاریم خوشحالیم از مادرشدنم کامل بشه انشالله من منتظرما تا قلب نی نی من ب تپش بیاد انشالله جاریمم باردار بشه و همه منتظرا                        علی اصغر امام حسین قربونش برم با امام رضا جونم حاجتم رو دادن