2777
2789
نم باردارم هفتع دیگه سونو دارم چه حالتایی داشتی؟ شکم تیزه یا پهلو داری؟

والله پهلو ندارم همه علایم به پسر میخورد بدون ویار و خوش اشتها رشد موهای پام وحشتناک  

لطف انچه تو اندیشی... حکم انچه تو فرمایی

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

والله پهلو ندارم همه علایم به پسر میخورد بدون ویار و خوش اشتها رشد موهای پام وحشتناک    

چه باحال

در مدرسه کربلا کودکان به چشم خود دیدند که بابا دو بخش است بخشی بر صحرا و بخشی بر سر نیزه اما اینکه عمو چند بخش است را فقط بابا می‌داند   《صَلی الله عَلیک یا ابا عبدالله 》
به همه چی بیشتر شوری

منم شوری و ترشی دوست دارم

در مدرسه کربلا کودکان به چشم خود دیدند که بابا دو بخش است بخشی بر صحرا و بخشی بر سر نیزه اما اینکه عمو چند بخش است را فقط بابا می‌داند   《صَلی الله عَلیک یا ابا عبدالله 》
ممنون

گم میشه عکس آزمایش خون ان تی رو بزاری برام یا خودت عددmomو hcgرو برام بخونی

خداجونم همون جور که معجزه ات رو بمن نشون دادی همون جورم بزودی زود ب جاریم نشون بده و همه منتظرای نی نی سایت   خدا جون بزار با خبر بارداری جاریم خوشحالیم از مادرشدنم کامل بشه انشالله من منتظرما تا قلب نی نی من ب تپش بیاد انشالله جاریمم باردار بشه و همه منتظرا                        علی اصغر امام حسین قربونش برم با امام رضا جونم حاجتم رو دادن 
به همه چی بیشتر شوری

چند هفته ای؟

آزمایش سل فری براچی دادی؟

غربالت مگه مشکل داشت؟

گلم برا چی سلفری دادی مشکلی داشت ان تی؟ هزینه اش چقدر شد

نه ان تی خوب بود متاسفانه قبلا یه سقط بدلیل مشگل دار بودن جنین داشتم، گفتن امنیوسنتز  بده ، ترسیدم چون جفتک پایین بود ، به انتخاب خودم سل فری دادم

نه ان تی خوب بود متاسفانه قبلا یه سقط بدلیل مشگل دار بودن جنین داشتم، گفتن امنیوسنتز  بده ، ترس ...

جفت  

منم بچه اول دختر الانم ه

۵ ماهش با هیچس عوضش نمیکنم  وقتی بهش زور بگم میگه اَدددد البته اینم تازه یاد گرفته  ان شالله  بسلامتی تو اغوش بگیری وببینی دنیا دختر داشتند چه حالی داره من که عاشقشم زبون درازیش نق نق کردنش