2789
ایشالله اگه نینی میخواین تا سال دیگه یه نینی خوشگل داشته باشین 

۱۰ سال؟؟؟؟ من ۱۰ سال منتظرم😢

●۱۰♡فروردین♡ تولدمه😍  خانومی گل زندگی جدیدی شروع کردم لطفا از گذشتم دیگه نپرس♥️🙏 ..................به زودی🤩😍تیکر بارداری میزنم 🤰انشالله🤲🧿💟 دعاکنید 😔 انتظار فرزند سخته😔😓😢 اگه خواستی ته دلت برام یه صلوات بفرست💙♥♥♥♥   به لطف خدا و دعای شما دوستان در من دو قلب میتپه🥰🥺♥

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آمدی که با دستهای كوچک خویش
بشكافی از هم پرده ی پك هوا را
بشكنی حصار نور سردی را كه امروز
در خلوت بی بام و در كاشانه ی من
پر كرده بود

كم كم ببين اين پر شگفتی عالم ناآشنا را
دنيا و هر چیزی كه در اوست
از آسمان و ابر و خورشيد و ستاره

كنون به چشم كوچك تو پر شگفتی ست
هر لحظه رنگی تازه دارد
خواند به خويشت

امروز ديگر هم بمك پستانكت را
بفريب با آن
كام و زبان و آن لب خندانكت را
و آن دستهای كوچكت را
سوی خدا كن

رنگ در رنگ و‌ به هر رنگ هزارانش طیف           نغمه در نغمه و هر نغمه به یاد یاران

@nazaniiiin چی گفتی تو تاپیکه ترکید ندیدم

اسرار ازل را نه تو دانی و نه من                                 وین حرف معما نه تو خوانی و نه من                       هست از پس پرده گفتگوی من و تو                            چون پرده برافتد ، نه تو مانی و نه من                            📖 #ترانه_های_خیام                                              ✍🏻#صادق_هدایت
@nazaniiiin   چی گفتی تو تاپیکه ترکید ندیدم

گفتم دختره احتمال زياد پدر مادر نداشته و سرراهي بوده چون حيوان هم همچين كاري با بچش نميكنه

خدایا شکرت... دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟ امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با دستات پر کنی؟ آخه مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه متولد شدس❤

گفتم دختره احتمال زياد پدر مادر نداشته و سرراهي بوده چون حيوان هم همچين كاري با بچش نميكنه

برو اون که به نهال گفتمو بخون😂و بدان که وجود داره

اسرار ازل را نه تو دانی و نه من                                 وین حرف معما نه تو خوانی و نه من                       هست از پس پرده گفتگوی من و تو                            چون پرده برافتد ، نه تو مانی و نه من                            📖 #ترانه_های_خیام                                              ✍🏻#صادق_هدایت
چه کاریو ؟ جریان این ازدواج دختر لره است ؟

اره ٩ساله

خدایا شکرت... دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟ امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با دستات پر کنی؟ آخه مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه متولد شدس❤