2789
دعا میکنم سال دیگه یه دخمل به خوشمزگی دخترم خدا بهت بده ب حق این شبا 

الهی آمین...مرسی

●۱۰♡فروردین♡ تولدمه😍  خانومی گل زندگی جدیدی شروع کردم لطفا از گذشتم دیگه نپرس♥️🙏 ..................به زودی🤩😍تیکر بارداری میزنم 🤰انشالله🤲🧿💟 دعاکنید 😔 انتظار فرزند سخته😔😓😢 اگه خواستی ته دلت برام یه صلوات بفرست💙♥♥♥♥   به لطف خدا و دعای شما دوستان در من دو قلب میتپه🥰🥺♥

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

برو اون که به نهال گفتمو بخون😂و بدان که وجود داره

نشان داد عنتر خان و گفتممم 

حرف ما نيز كنايه بوود بفهممم علي بفهمم😂

خدایا شکرت... دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟ امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با دستات پر کنی؟ آخه مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه متولد شدس❤

فقط یدونه🤪

اسیی ببخشید وسط تاپیکت یکی دیگه رو تگ کردما

من خیلی فضولم بعد سه تا منو ربپ کردن تا اومدم بخونم ترکید😕

اسرار ازل را نه تو دانی و نه من                                 وین حرف معما نه تو خوانی و نه من                       هست از پس پرده گفتگوی من و تو                            چون پرده برافتد ، نه تو مانی و نه من                            📖 #ترانه_های_خیام                                              ✍🏻#صادق_هدایت
نشان داد عنتر خان و گفتممم  حرف ما نيز كنايه بوود بفهممم علي بفهمم😂

عا غلط مخور بهر کسی😂

اسرار ازل را نه تو دانی و نه من                                 وین حرف معما نه تو خوانی و نه من                       هست از پس پرده گفتگوی من و تو                            چون پرده برافتد ، نه تو مانی و نه من                            📖 #ترانه_های_خیام                                              ✍🏻#صادق_هدایت
خوب گفتی . افرین . یک نفرم زده بود مادرمدر در سلامت کامل عقلانی بودند که این تصمیمد برلی دخترشون گرف ...

سلامت عقلي براشون تعريف نشده گويا

خدایا شکرت... دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟ امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با دستات پر کنی؟ آخه مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه متولد شدس❤

عا غلط مخور بهر کسی😂

ميتوانم بجاي غلط كلمه ديگري جايگزين بنمايم؟و به خودت بازگردانم؟

ميتوانم بجاي غلط كلمه ديگري جايگزين بنمايم؟و به خودت بازگردانم؟

نه نمیتونی😂

نه نمیتونی😂

آه حيف شددد