2777
2789
عنوان

واقعا نمیکشم دیگه.

3450 بازدید | 42 پست

سلام.من شغلم کارشنناس مرکز تماس هست.شرکت ما تو ایران خیلی خیلی معروفه و تعداد تماسامون به شدت بالاست.از شغلم خسته شدم دیگه نمیکشم..18 ماهه هر روز عمرمو دارم روزی 250 تا تماس جواب میدم.میخوام یه مدت نرم سر کار پدرم با ما نیست مادرم بخاطر شرایطمون حتی نمیزاره یه روز بیکار بشم.

میگم خسته شدم یه ماه سرکار نرم مرخصی بگیرم شروع به تهدید میکنه که چنین میکنم و چنان.

از یه طرف کلی شرکت رفتم مصاحبه شرایط شرکتهای دیگه افتضاحه

موندم چی کار کنم.واقها بریدم.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بیخیال..کار مزخرفیه..تازه شرکت ما درسته معروفه ولی پیشرفت نداره و اینده ای نیست اونجا

حالا اگه خواستی بیای بگو، من دربدر دنبال کارم، عرضه کارم ندارم😕😞

تورو خدا برام یه حمد یا صلوات یا یه دعا از ته دل کنید🙏🙏🙏😭😭😭 یه مشکل بزرگ دارم تو زندگیم،، شدیدا نیازمند دعاتون هستم
حالا اگه خواستی بیای بگو، من دربدر دنبال کارم، عرضه کارم ندارم😕😞

برو سایتش رزومه بده..به شدت نیرو میخواد کال سنترش..یه شرکت حمل و نقل اینترنتی هست

من از الآن واسه شغلم میترسم😑

من یک پرستار مهربونم❤👩🏻‍⚕اگر سوالی در زمینه نرسینگ (nursing) دارید حتما ازم بپرسید، اگر توان علمیشو داشته باشم با جون و دل جواب میدم💃🏻🥰لطفا سوال در مورد رشته و شغل پرستاری رو در این تاپیک پرسش در مورد شغل و رشته پرستاری بپرسید ازم❤🙏🏻
برو سایتش رزومه بده..به شدت نیرو میخواد کال سنترش..یه شرکت حمل و نقل اینترنتی هست

وااای عزیزم تورو خدا راست میگی ؟

درخواست دوستی دادم آدرس سایتشو میفرستی برام؟؟؟

تورو خدا برام یه حمد یا صلوات یا یه دعا از ته دل کنید🙏🙏🙏😭😭😭 یه مشکل بزرگ دارم تو زندگیم،، شدیدا نیازمند دعاتون هستم
همینم از دست بدی دوباره کار پیدا کردن با این حقوق سخته

نمیخوام همینطوری استعفا بدم ولی شرکتهای دیگه هم مزخرف ترن شرکت ما حداقل بیمه تکمیلی داره اونها بیمه تکمیلی هم ندارن تازه معلوم نیست فردا روزی اخراج نشیم

منم برای همین تا الان موندم تحمل کردم چون وضعیت شغلی افتضاحه

من پرستاریم عزیز

من یک پرستار مهربونم❤👩🏻‍⚕اگر سوالی در زمینه نرسینگ (nursing) دارید حتما ازم بپرسید، اگر توان علمیشو داشته باشم با جون و دل جواب میدم💃🏻🥰لطفا سوال در مورد رشته و شغل پرستاری رو در این تاپیک پرسش در مورد شغل و رشته پرستاری بپرسید ازم❤🙏🏻
منم برای همین تا الان موندم تحمل کردم چون وضعیت شغلی افتضاحه

میترسم مثه شما سختیش از پا بندازتم