2777
2789
عنوان

واقعا نمیکشم دیگه.

| مشاهده متن کامل بحث + 3450 بازدید | 42 پست
نمیخوام همینطوری استعفا بدم ولی شرکتهای دیگه هم مزخرف ترن شرکت ما حداقل بیمه تکمیلی داره اونها بیمه ...

خب خودت واقفی به امتیازهای کارت. اگه شرایطشو داری تا میتونی پس انداز کن که فقط اون به دردت میخوره

إنني لا أخبر أحدًا بك ، لكنكَ تفيض من عينايْ 🪐

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من لیسانس ای تی دارم.کارشناس کال سنترم و در اصل یه اپراتور بدبخت.همین

عزیزم😕حیفه استقلال مالیتو از دست بدی.نمیشه یه مرخصی یک ماهه بگیری مسافرت بری و اینا؟اینجوری حالت بهتر میشه.یا مثلا وقت ازادتو باشگاه برو ورزش کن تا روحیت بهتر بشه

من یک پرستار مهربونم❤👩🏻‍⚕اگر سوالی در زمینه نرسینگ (nursing) دارید حتما ازم بپرسید، اگر توان علمیشو داشته باشم با جون و دل جواب میدم💃🏻🥰لطفا سوال در مورد رشته و شغل پرستاری رو در این تاپیک پرسش در مورد شغل و رشته پرستاری بپرسید ازم❤🙏🏻
بحث از پا افتادن نیست..پیدا کردن شغل برای کسی که بالای 7 سال و زیر 2 سال سابقه کار داره کلا سخته

رزومه ات رو توو سایتا بفرس ایشالا پیدا کنی یه کار بهتر😔🙏🏻

من یک پرستار مهربونم❤👩🏻‍⚕اگر سوالی در زمینه نرسینگ (nursing) دارید حتما ازم بپرسید، اگر توان علمیشو داشته باشم با جون و دل جواب میدم💃🏻🥰لطفا سوال در مورد رشته و شغل پرستاری رو در این تاپیک پرسش در مورد شغل و رشته پرستاری بپرسید ازم❤🙏🏻
برو سایتش رزومه بده..به شدت نیرو میخواد کال سنترش..یه شرکت حمل و نقل اینترنتی هست

سایتش چیه به منم بگو

دوستان، برای حاجتم صلوات میفرستین؟  امسال با عشقم ازدواج کنم.ممنونم. من دیسک گردن دارم، در صورت اشتباه تایپی، منو ریپلای نکنید.
عزیزم😕حیفه استقلال مالیتو از دست بدی.نمیشه یه مرخصی یک ماهه بگیری مسافرت بری و اینا؟اینجوری حالت به ...

منم همینو میخوام ولی وقتی هی تهدید میشم که نه و نو و یک ماه زیاده و اینها نمیشه.مادرم نمیزاره میدونم اگر 1 ماه سرکار نباشم پدر منو در میاره

منم همینو میخوام ولی وقتی هی تهدید میشم که نه و نو و یک ماه زیاده و اینها نمیشه.مادرم نمیزاره میدونم ...

عزیزم😞چه شرایط سختی