من این مدت چون خیلی وقت نمی کردم کتاب بخونم، becoming کتاب میشل اوباما رو موقتا کنار گذاشتم و رفتم سراغ یه کتاب آسون و کم حجم، که فوق العاده ناامیدم کرد. افتضاح بود خب؟ نمی دونم چرا انقد تعریف و تمجید پشت جلدش نوشته بودن. دیگه من اصلا این تبلیغات ناشرها رو باور نمی کنم تا برم خودم تحقیق کنم یا از کسی که کتاب رو خونده بپرسم بفهمم چی به چیه.
کتاب رز گمشده نوشته سردار ازکان نویسنده ترکیه ای

با این تعریفایی که نوشته بود من انتظار داشتم یه چیزی بخونم در حد کارای اورهان پاموک ولی اصلللللللا حتی نزدیک اون سطح هم نبود یه متن کاملا مزخرف و آبکی. فکر کن مثلا بخوای ایده های فلسفی شبیه به سلوک خودشناسی مولانا و شمس رو وصله بزنی به یه soap opera ی آمریکایی
ترجمه ش که افتضاح بود و معلوم بود از ترکی ترجمه شده. انقد داستان بد بود که من فکر کردم مترجم خرابکاری کرده، که رفتم انگلیسیش رو دانلود کردم دیدم نه واقعا کتاب خیلی مزخرفه. جالب اینه تو همین مقایسه متن انگلیسی و فارسی دیدم یه جا مترجم سه چهار جمله رو کلا ول کرده ترجمه نکرده.
هیچ نکته ی مثبتی نداشت خوندن این کتاب برای من عملا هیچی. فقط و فقط ایده ی نمایشگاه نقاشیش رو دوست داشتم که اونم زد خرابش کرد آخرش. فلسفه ای که می خواد به خورد خواننده بده رو انقد بد بیان کرده و انقد سطحیش کرده که ... شخصیت پردازی ها انقد بده که مضحکه همینطور فضاسازیا. همه چی احمقانه بود .