2777
2789
عنوان

کتابخوانی (فیلی11)

| مشاهده متن کامل بحث + 2062 بازدید | 140 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سلام. من همه صفحات رو نخوندم .نمیدونم این کتاب معرفی شده یا نه.

کتاب آتش بدون دود اثر نادر ابراهیمی معرکه است.

هفت جلد هست.اگر ادم پولداری بودم برای همه هدیه میخریدم 

ما قصّه خود از سر اخلاص بگوییم / افسوس که گوش شنوا نیست در این شهر   
من شروع می کنم کم کم اسم کتابهای معرفی شده در تاپیک قبلی رو میذارم و بعد براتون از کتابایی که تازگی ...

سلام مرسی از تاپیک قشنگت من اخرین کتابم که دیروز تمومش کردم ملت عشق بود خوب بود ولی بیشتر به کتابایی علاقه دارم که تغییرم بده 

دارم کتاب شادترین کودک محله رو میخونم اما خیلیییییییییی کند دارم میرم جلو.درباره رفتار با بچه هاست بخصوص بچه ها تا 18 ماهگی.یک نکته جالب کتاب داشت که من انجام دادم و نتیجه گرفتم.دیدین بچه ها یه چیزی میخوان و یک عالمه براش گریه میکنن.مثلا میخوان با باباشون برن بیرون .اینجور وقتا فقط کافیه بگیم اره مثلا نازنین الان میخواد بره بیرون باباباش.نازنین همین حالا میخواد بره بیرون.نازنین الان عصبانیه.منو ببر بابا.منم میخوام برم بیرون.واقعا گریه بچه قطع میشه چون احساس میکنه فهمیدیم و درکش کردیم بعد از اون میشه حواسش متوجه یه چیز دیگه کرد یا براش بگیم الان بابا میره سرکار ولی ما میتونیم بریم دوتایی بازی کنیم.رمزش اینه که انگار از زبان بچه صحبت کنیم.جمله های کوتاه و چندین بار تکرارش کنیم مثل اینکه بگیم اره نازنین میخواد بره بیرون .بره بیرون .میخواد بره بیرون.

نکه جالبی بود از این کتاب.میتونید امتحانش کنید.

فیلی عزیز یه زمانی تاپیک قبلت رو که دیدم تصمیمم رو گرفتم برم کتابخونه عضو شم ولی به دلیل تنبلی اصلا نمیرفتم و همش یه گوشه ذهنم خودمو سرزنش میکردم

ولی با دیدن این تاپیکت دیگه گفتم وقتشه !! 

.

امروز رفتم و ثبت نام کردم و کتاب دنیای سوفی رو گرفتم که بخونم آخه یه تیکش رو قبلا خونده بودم و ولش کردم 

میخواستم تشکر کنم ازت که تاپیکت باعث شد یه تلنگری بهم بزنه که دیگه تنبلی بسه

راستی نظرت رو درباره دنیای سوفی رو بهم بگو 

هنر زندگی کردن اینست که لذت را در ساده ترین و معمولی ترین اتفاقات پیدا کنیم...
سلام مرسی از تایپکتون من سال بلوارو می خوام شروع کنم من سینوهه رو پیشنهادمی کنم خیلی قشنگه

سال بلوا عالیه ولی سمفونی مردگان فوق العادست

حتما سمفونی مردگان هم از این نویسنده بخون

وقتی برای تاپیک شما نظر میدیم و راهنماییتون می‌کنیم،لایک کردن شما نشانه شعور شماست که “ممنونم از زمانیکه در اختیارم گذاشتید”….اینجا به هیچ عنوان جای درد و دل و مشورت گرفتن برای مسائل مهم زندگی مشترک نیست… لطفا به هیچ عنوان براساس نظرات کاربران با سنهای پایین و فرهنگ های مختلف تصمیم های جدی نگیرید…☘️
[QUOTE=105222168]بچه ها من دو سه هفته نمیتونم بیام سایت چراغ تاپیک رو روشن نگه دارید تا من برگردم قر ...

مرسی عزیزم   

پنج داستان رو نخوندم اما سنگی بر گوری رو خیلی دوست داشتم حالا که اینو نوشتی واجب شد اونم بخونم

بچه ها اگه تهران هستین یا سفر رفتین، حتما حتما به خانه موزه ی سیمین و جلال توی دزاشیب سر بزنید تجربه ی فوق العاده ایه

((📖تاپیک کتابخوانی📖))((🎵تاپیک آهنگ🎵))در دیدگان آینه‌ها گوئی حرکات و رنگها و تصاویر وارونه منعکس می‌گشت و برفراز سر دلقکان پست و چهرۀ وقیح فواحش یک هالۀ مقدس نورانی مانند چتر مشتعلی می‌سوخت. خورشید مرده بود، خورشید مرده بود و فردا در ذهن کودکان مفهوم گنگ گمشده‌ای داشت. آنها غرابت این لفظ کهنه را در مشق‌های خود با لکهٔ درشت سیاهی تصویر می‌نمودند. مردم، گروه ساقط مردم، دل‌مرده و تکیده و مبهوت در زیر بار شوم جسدهاشان از غربتی به غربت دیگر می‌رفتند و میل دردناک جنایت در دستهایشان متورم می‌شد. آه، ای صدای زندانی... آیا شکوه یأس تو هرگز از هیچ سوی این شب منفور نقبی به سوی نور نخواهد زد؟ آه، ای صدای زندانی... ای آخرین صدای صداها... (فروغ فرخزاد- آیه‌های زمینی)
كتاب هرس و جنگ چهره ... رو پي دي اف پيدا نكردم،لطفن اگه سراغ داشتين لينك دانلودشو بهم بدين،ممنون

عزیزم اینا کتابایی هستن که نسخه ی دانلود رایگان (یعنی بدون کپی رایت) ندارن اما می تونی از سایت/اپلیکیشن هایی مثل فیدیبو و طاقچه پی دی افشون رو بخری. اگه کتاب صوتی داشته باشن هم تو سایت/اپ نوار پیدا میشه اونم باز رایگان نیست

((📖تاپیک کتابخوانی📖))((🎵تاپیک آهنگ🎵))در دیدگان آینه‌ها گوئی حرکات و رنگها و تصاویر وارونه منعکس می‌گشت و برفراز سر دلقکان پست و چهرۀ وقیح فواحش یک هالۀ مقدس نورانی مانند چتر مشتعلی می‌سوخت. خورشید مرده بود، خورشید مرده بود و فردا در ذهن کودکان مفهوم گنگ گمشده‌ای داشت. آنها غرابت این لفظ کهنه را در مشق‌های خود با لکهٔ درشت سیاهی تصویر می‌نمودند. مردم، گروه ساقط مردم، دل‌مرده و تکیده و مبهوت در زیر بار شوم جسدهاشان از غربتی به غربت دیگر می‌رفتند و میل دردناک جنایت در دستهایشان متورم می‌شد. آه، ای صدای زندانی... آیا شکوه یأس تو هرگز از هیچ سوی این شب منفور نقبی به سوی نور نخواهد زد؟ آه، ای صدای زندانی... ای آخرین صدای صداها... (فروغ فرخزاد- آیه‌های زمینی)
کتا ندای درونی شما نویسنده وین دایر خیلی قشنگه حتما توصیه میکنم بخونید

ممنونم. از این انگیزشی هاست دیگه؟ 

سلام. من همه صفحات رو نخوندم .نمیدونم این کتاب معرفی شده یا نه. کتاب آتش بدون دود اثر نادر ابراهیمی ...

سلام عزیزم نه فکر نمی کنم معرفی شده باشه ممنونم

منم تعریفش رو زیاد شنیدم اما اصلا نمیدونم در مورد چیه ممنون می شم یه توضیحی بدی. 

تو کتابخونه ی ما سه جلدیش هست نمیدونم کامل نیست یا جمعش کردن تو سه جلد

من یه کم قلم نادر ابراهیمی برام سخته دنبال کردنش، سطح احساسات و ادبی نوشتنش واسه فهم من خیلی زیادی بالاست

سلام مرسی از تاپیک قشنگت من اخرین کتابم که دیروز تمومش کردم ملت عشق بود خوب بود ولی بیشتر به کتابایی ...

خوش اومدی عزیزم

کتاب چهار میثاق من رو تغییر داد تقریبا به همه معرفیش می کنم