ادامه ی لیست کتاب های معرفی شده در تاپیک قبلی:
31.وقتی نفس هوا می شود – نویسنده: پال کلانثی – مترجم: ساناز کریمی – انتشارات: میلکان- موضوع: خودنوشتی دربارهی درگیری با سرطان
32.کفش باز خاطرات بنیان گذار نایکی – نویسنده: فیل نایت – مترجم: شورش بشیری – انتشارات: میلکان- موضوع: زندگینامه
33.جای خالی سلوچ – نویسنده: محمود دولت آبادی – انتشارات: چشمه- موضوع: رمان فارسی، سنگین
34.کیمیاگیر – نویسنده: پائولو کوئلیو – مترجم: دلآرا قهرمان – انتشارات: فرزان روز- موضوع: فلسفه زندگی و عرفان
35.لبه تیغ – نویسنده: سامرست موام – مترجم: مهرداد نبیلی – انتشارات: فرزان روز- موضوع: رمان خارجی
36.پرنده ی من – نویسنده: فریبا وفی – انتشارات: مرکز- موضوع: رمان ایرانی با محوریت زنان
37.چراغ ها را من خاموش می کنم – نویسنده: زویا پیرزاد – انتشارات: مرکز- موضوع: رمان ایرانی با محوریت زنان
38.مادر کافی (راهنمای تربیت فرزندان) – نویسنده: جو فراست – مترجم: مهبد ابراهیمی – انتشارات: زوار- موضوع تربیت فرزند
39.عادت می کنیم – نویسنده: زویا پیرزاد – انتشارات: مرکز- موضوع: رمان ایرانی با محوریت زنان
40.پیامی در بطری – نویسنده: نیکولاس اسپارکس – مترجم: ارمغان جزایری – انتشارات: البرز- موضوع: رمان خارجی