2777
2789
عنوان

کمککککککک😭😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 748 بازدید | 146 پست
تو پریود شدی به من بگو خیالم راحت شه همین کافیه

وای دعا کن تو رو خدا واقعا 

هم ارومم کردی 

هم یه راهکار دادی دارم میرم بیرون هر وقت پری شدم میام سرغت 

گاهی وقتا فقط خودت میتونی بفهمی چه قدر اون ادم سابق نیستی 😔اخه خیلی وقته دیگه از ته دل نمیخندم 😊💔 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

سلام خانمی پری اومد؟

دیروز بی بی چک گزاشتم منفی بود ولی باز میترسم

گاهی وقتا فقط خودت میتونی بفهمی چه قدر اون ادم سابق نیستی 😔اخه خیلی وقته دیگه از ته دل نمیخندم 😊💔 
دیروز بی بی چک گزاشتم منفی بود ولی باز میترسم

تا زمانی که منفیه مطمین باش باردار نیستی

قبل ازاینکه بچه دارشم یه بار پریودشدم ولی خونریزیم خیلی کم بود من همیشه 6یا7روز قاعدگیم طول میکشه  تعجب کردم که اصلا سابقه نداشته 4،روز قاعده باشم

بی بی چک زدم مثبت شد زمین و زمان رو سرم خراب شد

اون ماه من قرص نخوردم شوهرم قراربود بره ماموریت منم گفتم ماکه پیش هم نیستیم قرص میخوام چکار

ولی یه بارهمخواب شدیم روز بعدش یک جفت قرص اورژانسی خوردم اینو دقیقا یادم بود که قرص رو خوردم

حالا شوهرم پیشم نبود داشتم از استرس میمردم یه بی بی چک مثبتم تو دستم بود

سریع رفتم دکتر دکتر گفت بارداری براش توضیح دادم قرص خوردم ازمایش بده ازمایشم مثبت بود ولی من بازم روحرفم بودم بابا دکتر من قرص خوردم میگفت صد درصد نیست که

داشتم دق میکردم

گفت شاید پوچ باشه اخه پوچ چیه 

گفت یه بارداری هست بهش میگن بارداری پوچ 

حالا که اصرار داری برو سونو شاید پوچ باشه

رفتم سونو گفتن بارداری پوچ هستی تا دوماه طول کشید من خوب شدم

یه بار دیگه هم بعداز ازاینکه بچم بدنیا اومد حدودا بی بی مشکوک نشان میداد ولی قرصمو کامل خورده بودم سریع رفتیم سونو ازاد  گفت کیسه تشکیل شده دوهفته دیگه نشان میده بارداری یا پوچه

برای اینکه مثل سری قبل عذاب نکشم دوماه طول نکشه و اون کیسه دفع ش تحت نظر پزشک داروی سقط مصرف کردم تحرک زیاد

کلی گرمی خوردم تواپارتمان 15طبقه بودیم 10،..15بار از پله هاش بالا پایین رفتم توخانه طناب زدم کلی لباس گرم پوشیدم تا پری اومد

بعدا رفتم دنبالش خواستم دلیل این اتفاق اخیرروبدونم

که چرا من هردوبار قرص خوردم ولی علایم بارداری پیش آمده

دلیلش و فهمیدیم

رحم نباید سردبشه مراقب خوراکیها باشم حداقلش یک هفته مانده به قاعدگیم

که الان دوساله رعایت میکنم دیگه مشکلی پیش نیامده

اینارو گفتم که بدونی اگه دچار بارداری پوچ هم بشی بازم بی بی باید مثبت شه

یبار تاریخ قاعدگیمو روتقویم اشتباه یادداشت کرده بودم باید پری میشدم نشدم بی بی میزدم منفی بود از استرس زیاد دچار معده درد شدم بعدازدوروز متوجه شدم اشتباه کردم

عزیزم تازمانی که بی بی منفی اصلا نگران نباش 

ببخشید زیاد صحبت کردم

تا زمانی که منفیه مطمین باش باردار نیستی قبل ازاینکه بچه دارشم یه بار پریودشدم ولی خونریزیم خیلی کم ...

اول از همه نه عزیز ببخشید چرا واقعا حرفات خوبه

دقیقا الان یه بی بی چک زدم منفی بود 

میدونم من یه باز حاملگی پوچ داشتم حتی اگه هم پوچ باشه مثبت میشه 

ولی من شنیدم بی بی چک بعد ده روز درست نشون میده اره ؟؟؟؟؟

من فعلا ۵ روز از وقتم گزشته

و اینکه گفتی رازیانه بخورم من الان از دیروز دارم رازیانه دم‌میگنم توش دارچین میریزم و عسل میخورم

چه قدر باید بخورم ؟؟؟؟؟

شدیدا استرس دارم 

اول از همه نه عزیز ببخشید چرا واقعا حرفات خوبه دقیقا الان یه بی بی چک زدم منفی بود  میدونم من ...

زمانی که باردارباشی سطح هورمون بالا می ره همون روز اول قاعدگی مثبته 

زمانی اقدام کردیم من ماه اول باردار شدم یک روز قبل قاعدگی مثبت نشان داد

بیبی توش نوشته تا 7روز عقب بندازی نشان میده ولی حساسیتشون بالاست 99درصد روز اول قاعدگی نشان میده 

اگه موعد ت رسیده منفیه خیالت راحت منفیه

ولی همین استرس بدترش میکنه میدونم چه حالی داری باورکن دیروز تا حالا همش توفکرمی

بدحالیه

اون رازیانه هم دکتربمن گفت روزی سه بار هر وعده یه لیوان غلیظشو بخور صبح ظهر شب 

اگه میتونی تو خونه طناب  بزن بپر بپر کن خودتو شل کن که زیرشکمت تکان بخوره تحرک زیاد

اگه اهل کوه هستی باشوهرت برو کوهنوردی

پیاده روی

زمانی که باردارباشی سطح هورمون بالا می ره همون روز اول قاعدگی مثبته  زمانی اقدام کردیم من ماه ...

عزیزم اینا بی بی چکمه حس میکنم یه حاله ی خیلی خیلی خیلییییییییییییی کمرنگ میبینم 

عزیزم اینا بی بی چکمه حس میکنم یه حاله ی خیلی خیلی خیلییییییییییییی کمرنگ میبینم 

داخل عکس چیزی نمیبینم

ولی اگه هاله کمرنگ کمرنگ هم ببینی شرمنده نمیخوام نگرانت کنم ولی مثبته 

من شوهرم میگفت هاله خیلی کمه بچشم نمیاد ولی همین که رفتیم سونو بللللله

داخل عکس چیزی نمیبینم ولی اگه هاله کمرنگ کمرنگ هم ببینی شرمنده نمیخوام نگرانت کنم ولی مثبته  ...

اره در حدیه که اصلا به چشم نمیاد